Džordž Kluni ima novi hobi: Operem dve-tri mašine veša dnevno, deca su nam mali prasići

25.02.2021

07:20 >> 08:18

0

Autor: D. Božović

Glumac se tokom pandemije posvetio porodici, a od kućnih poslova nikada nije bežao

Džordž Kluni ima novi hobi: Operem dve-tri mašine veša dnevno, deca su nam mali prasići
Copyright Glumac Džordž Kluni Foto: Profimedia

Šarmanti glumac Džordž Kluni svoje slobodno vreme provodi u krugu porodice, a trenutna epidemiološka situacija mu je omogućila da se posveti svojim najbližima, ali i da sebe usavrši i nauči kućnim poslovima.

– Reći ću vam nešto o svojim novim hobijima. Operem dve-tri mašine veša dnevno, a posuđe perem po ceo dan, jer su nam deca pravi mali prasići – rekao je Kluni.

Podsetimo, Kluni sa suprugom Amal ima trogodišnje blizance – Aleksandra i Elu, kojima se maksimalno posvetio. Džordž se našalio na svoj račun, pa kroz smeh rekao da ih je redovno kupao, a oprobao se i kao lični frizer svog sina, ali se nije baš najbolje pokazao.

– Decu s vremena na vreme morate i da okupate… Čak sam ošišao sina, ali to je ispalo veoma loše. Ipak, njemu će kosa brzo da poraste. Mislim, ja i sebe sam šišam. Nisam se usudio da ošišam ćerku jer bih upao u veliki problem i nevolju. Naime, supruga mi je rekla da će me ubiti ako dirnem ćerkinu predivnu dugu kosu – rekao je holivudski glumac.

Amal i Džordž Kluni Profimedia

U razgovoru za američki časopis, on se osvrnuo i na savete koji se tiču konzumiranja alkohola.

– Moja tetka Rozmeri davno mi je rekla da nikad ne mešam žitarice i grožđe. Znači, tekila i vino nikad ne idu zajedno. Isto tako ne treba piti votku sa šampanjcem. Mi iz Kentakija to vrlo rano naučimo – objasnio je Džordž Kluni.

Glumac je bez obzira na pandemiju bio veoma aktivan u filmskoj industriji, te je prošle godine snimio film o globalnoj apokalipsi.

– Kad nam se dogodio kovid 19, film koji govori o globalnoj apokalipsi postao je relevantan na sasvim nov način. Prvobitno je to bila priča o žaljenju za propuštenim i o traženju svojevrsnog iskupljenja, ali s početkom pandemije film se može protumačiti drugačije – govori o našoj nesposobnosti da budemo kod kuće i zagrlimo ljude koje volimo – rekao je Džordž za „W Magazin”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike