Bili su cimeri, a ona je zbog njega stalno plakala: Milena Ćeranić i Ćemo su sedam i po godina živeli zajedno (VIDEO)

25.02.2021

10:00 >> 10:35

0

Autor: N. Mijušković

Izvor: Toxic TV

Iskreni prijatelji i kolege ispričali su pre kamerama sve o svom odnosu iz vremena kada je pevačica učestvovala u Zvezdama Granda

Bili su cimeri, a ona je zbog njega stalno plakala: Milena Ćeranić i Ćemo su sedam i po godina živeli zajedno (VIDEO)
Foto: Toxic TV

Milenu Ćeranić i Ćema je, kako sami kažu, muka naterala da žive zajedno kada su došli u Beograd da grade karijere.

Pored toga što su delili stanarinu i račune, ovo dvoje pevača delili su dobro i zlo i postali nerazdvojni. Više nisu cimeri, ali su i dalje najbolji prijatelji. Gostujući u emisiji “Tranquilo”, Milena i Ćemo su Tijani ispričali mnoge detalje za koje javnost nije znala.

– Jako je malo prijateljstava u show biznisu, odnosno na estradi, koja su iskrena. Skoro da ih možete na jednoj ruci izbrojati, a ja imam privilegiju da ih imam – istakao je Ćemo ponosno. Na Tijanino pitanje “Šta je po njihovom mišljenju presudno za to trajanje”, Ćemo i Milena su uglas rekli da je to iskrenost.

– Sedam i po godina smo bili cimeri, da nije valjala ili da nisam valjao, verovatno bi to trajalo sedam i po dana – kaže kroz smeh Ćemo i ispričao da je Milena neretko plakala zbog njega, jer nikada nije znao da upakuje reči i da su taj njegov pristup i surova iskrenost nju dovodili do suza, kao recimo kada joj je najopuštenije rekao da će ispasti iz takmičenja.

Podrazumevalo se naravno, da su uvek bili tu jedno za drugo, da se teše kada je potrebno, ali priznali su da se dešavalo i da se posvađaju, najčešće zbog neke sitnice, poput ključa.

Milena i Ćemo su iskrenost, emocije i pozitivnu energiju podelili sa Tijanom u studiju Tranquila, a ukoliko ste propustili emisiju, pogledajte je u repriznom terminu večeras, od 19 časova na kanalu Toxic TV.

pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam