Da se nisu rastali, slavili bi 24 godine braka! Ovo je prvi muž Džej Lo: Šarmirao ju je radeći u restoranu Glorije Estefan! (FOTO)

26.02.2021

11:18

0

Latino diva izgovorila mu je sudbonosno da 22. februara 1997, a razvod je usledio već iduće godine

Da se nisu rastali, slavili bi 24 godine braka! Ovo je prvi muž Džej Lo: Šarmirao ju je radeći u restoranu Glorije Estefan! (FOTO)
Copyright Dženifer Lopez Profimedia

Dženifer Lopez i Ohani Noa venčali su se pre 24 godine, 22. februara. Ovo je pevačici, koja se zatim još nekoliko puta udavala, bio prvi brak. Kubanac, koji je od konobara postao glumac, bio je njena velika ljubav. Danas, često napominje da živi izuzetno zdravim životom, ali o nekadašnjoj ženi javno već odavno ne priča.

– Nikada se nisam venčala u crkvi. U braku sam bila tri puta. Jedan brak potrajao je devet, a drugi 11 meseci, pa njih i ne računam – nedavn oje prokomentarisala Dženifer.

Posle braka sa čuvenom Džej Lo, Noa je pokušao da izgradi karijeru na velikom platnu, a oprobao se i kao producent. Planirao je da u jednoj knjizi ispriča sve o braku s pop senzacijom, međutim ona ga je sprečila u tome tako što ga je tužila 2006. godine, pisali su tamošnji mediji.

Za ovim, Dženifer je u plovila u bračnu luku sa Krisom Džadom, plesačem, 2001, pa se i od njega razvela godinu dana kasnije. Zatim, umalo da ljubav s Benom Aflekom kruniše brakom. Tek 2004. prsten je zasijao ponovo sa njene ruke, pošto se venčala s Markom Entonijem. U tom braku, takođe, dobila je i decu. Pošto su se i oni razlišli, veza koja joj i dalje traje je – sa Aleksom Rodrigezom, uprkos raznim spekulacijama.

Par uskoro planira da stane na ludi kamen.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike