Zabluda je da smo tako sazdani! Slaven Došlo okrenuo novi list: Prija mi ova promena!

01.03.2021

06:31 >> 06:40

0

Glumac neretko pokazuje putem društvenih mreža koliko je okrenut zdravom načinu života. Sada, odrekao se i mesa, pa rešio da se hrani biljkama, te primeću

Zabluda je da smo tako sazdani! Slaven Došlo okrenuo novi list: Prija mi ova promena!
Copyright Slaven Došlo ATAImages/Stefan Tomašević

Slaven Došlo veliki je pobornik zdravog načina života, međutim, tek posle za sada poslednje promene koju je uveo u svoju svakodnevicu, oseća i mnogo više energije. Glumac je, naime, „izbacio” meso i počeo da se hrani samo biljkama, što se i te kako dobro odrazilo na njega, pa sada mnogo lakše podnosi naporne treninge.

– To je jedna od najvećih zabluda, da je jedenje mesa dobro za nas i da smo sazdani tako da smo mesojedi. Zabluda je i to da proteine iz mesa ništa drugo ne može da zameni. Pa nekada su sportisti reklamirali i cigare, a onda je mesna industrija ispunila taj prazan prostor kada je reklamiranje cigareta zabranjeno. Prešao sam na biljnu ishranu jer mi prija – ispričao je on, pa dodao da nema nameru da bilo koga uverava da načini isti takav korak.

– Primetio sam da bolje treniram, imam mnogo više energije. Pa imate toliko sportista koji ne jedu meso, a vrhunski su i postižu najbolje rezultate. Nažalost, zbog snimanja nemam vremena da sam pripremam hranu već mi je donose. I da se razumemo, nekada malo nešto i zabrljam, pojedem i meso, ali suštinski mi godi biljna ishrana i prija mi – objasnio je mladi glumac gostujući na K1.

Inače, Slaven je zadovoljan svojom figurom, ali da i dalje „ima na čemu da se radi”.

– Često mi bude teško i ponekad pomislim do kada li ću ovako morati da se mučim. To je neki glupi komformizam kom smo naučeni. Izbegavati bol i pokušati sa što manje truda da dobijete što veće rezultate. Nažalost, stvari tako ne funkcionišu i zbog toga, dok idem na trening, uvek razmišljam o onom osećaju posle, a ne o naporu tokom treninga – naglasio je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike