Kajli Džener pokazala unutrašnjost privatnog aviona: Sve je u beloj koži, a poseduje čak i personalizovane salvete (FOTO)

03.12.2020

18:15 >> 18:23

0

Zahvaljujući svojoj kozmetičkoj kompaniji starleta je stekla ogromno bogatstvo u kom trenutno uživa

Kajli Džener pokazala unutrašnjost privatnog aviona: Sve je u beloj koži, a poseduje čak i personalizovane salvete (FOTO)
Copyright Kajli Džener, Printscreen: Instagram/kyliejenner

Američka rijaliti zvezda Kajli Džener pohvalila se i svojim pratiocima pokazala unutrašnjost svog privatnog aviona vrednog 72 miliona dolara. Svi detalji su urađeni po njenoj želji, a skoro sve je u beloj koži sa roze detaljima.

“Kylie Air”, kako ga je najmlađa milijarderka nazvala, poseduje sve stvari neophodne za uživanje u luksuzu, a pazilo se do najsitnijih detalja da čak ima personalizovane salvete i pribor za jelo. Poseduje i posebne roze svetlosne efekte, koji kada se uključe, čitavom luksuznom enterijeru daju sasvim drugi izgled.

U poslednjih nekoliko meseci članovi Kardašijan-Džener porodice su često putovali njenim avionom. Upravo zahvaljujući privatnom avionu Kajli može da putuje i za vreme pandemije koronavirusa, dok su drugi ljudi ograničeni za taj užitak.

Kajli Džener u privatnom avionu Printscreen: Instagram/kyliejenner

Pročitajte još:

Kajli Džener dostigla broj od 200 miliona pratilaca na Instagramu, ali i dalje nije najpraćenija

Kajli Džener finansira starijeg brata?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike