Alek Boldvin dobio sedmo dete! Glumac iznenadio lepim vestima (FOTO)

02.03.2021

12:59 >> 14:46

0

Iako je par pre šest meseci dobio sina, sada su objavili da je u njihovu porodicu stigao novi član, ali nisu otkrili kog pola je beba

Alek Boldvin dobio sedmo dete! Glumac iznenadio lepim vestima (FOTO)
Copyright Profimedia

Glumac Alek Boldvin i njegova supruga Hilaria doneli su na svet šesto zajedničko dete. Par se na Instagramu pohvalio prinovom, uz porodičnu fotografiju.

– Moj život – napisao je Alek, a javila se i njegova supruga napisavši “7”, s obzirom na to da glumac ima i ćerku koju je dobio s bivšom suprugom.

Ova vest je iznenadila Boldvinove fanove, jer je par pre šest meseci dobio sina Eduarda. Međutim, oni tada nisu otkrili da čekaju još jedno dete. Za sada nisu rekli kog pola je beba, kao ni to da li su dete možda usvojili ili ga je rodila surogat majka.

Podsetimo, glumac ima 62 godine, a Hilarija 36. Ona je 2019. godine bila trudna, ali je na kontrolnom pregledu saznala da je došlo do spontanog pobačaja. To se dogodilo sedam meseci nakon njenog prvog pobačaja.

– Ako imate decu i ako ste poput nas, ponekad se osećate kao da ne možete da prestanete da ih imate. Svaki put kad dobijemo dete, pomislimo: “Ovo je sjajno, imajmo ih još” – rekao je ranije glumac.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike