Članice grupe „Hurricane” ambiciozno pred Evroviziju: Konkurencija je jaka, ali želimo finale

03.03.2021

17:28 >> 17:59

0

Autor: D. Božović

Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić se već mesecima vredno spremaju za spektakularan nastup na ovom takmičenju

Članice grupe „Hurricane” ambiciozno pred Evroviziju: Konkurencija je jaka, ali želimo finale
Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

„Trio fantastiko”, kako mnogi nazivaju članice grupe „Hurricane” ove godine će predstaviti Srbiju na Evroviziji u Roterdamu. Predstavnice naše zemlje – Sanja VučićIvana Nikolić i Ksenija Knežević sa uzbuđenjem su pričale o pripremanju za ovo veliko takmičenje i o numeri sa kojom će nastupati.

– Od početka naše karijere mi se trudimo da sa svim našim pesmama osvojimo srca publike pa je tako i sa pesmom „Loko, loko”. Kad se radi pesma za Evroviziju, to je malo drugačiji pristup i veća posvećenost, ali baš zbog toga smo maksimalno dale sve od sebe sa našim timom da se pesma dopadne publici podjednako kao i „Hasta la vista”. Pesmu smo pripremale nekoliko meseci jer je to proces. Prolazi kroz više faza pa je zbog toga potrebno više vremena – pričaju Ksenija, Ivana i Sanja. Pesmu su čuli njihovi najbliži i svi kažu da je sjajna.

Hurricane Foto: Toxic, Časlav Vukojičić

– Komentari su zasad veoma pozitivni. Ljudi uglavnom kažu da je veoma pamtljiva, da brzo ulazi u uši i da podiže energiju. To je i bio naš cilj – dodaju pevačice.

Za razliku od prethodih godina, ovogodišnja Evrovizija će se održati u posebnim uslovima, ali članice ove grupe nisu smele da otkrivaju detalje.

– Još ne smemo puno da otkrivamo detalje nastupa, ali s obzirom na to da se radi o brzoj pesmi, biće veoma energično, efektno i potpuno u našem stilu.

Iako znaju da je pred njima veliki izazov, devojke iz grupe „Hurricane” se nadaju najboljem, zbog čega će i dati sve od sebe da se izdominiraju na sceni.

– Konkurencija je jaka, tako da bismo za početak volele da uđemo u finale, a onda da damo sve od sebe da nam i žiri i gledaoci daju što više glasova.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike