Megan Markl je i računala da će pred intervju s Oprom biti ovako! Palata izdala saopštenje: Uznemiravanje nećemo tolerisati!

05.03.2021

07:31 >> 08:29

0

Prijatelji vojvotkinje od Saseksa, koji su želeli da ostanu anonimni, razgovarali su sa kraljevskim biografom Omidom Skobijem i naglasili da ona neće stati be

Megan Markl je i računala da će pred intervju s Oprom biti ovako! Palata izdala saopštenje: Uznemiravanje nećemo tolerisati!
Copyright Megan Markl Profimedia

Kako su se u javnosti ponovo pojavile anonimne optužbe na račun Megan Markl, o tome kako se loše ponela prema pomoći u palati, prijatelji vojvotkinje, koji su želeli da ostanu anonimni, istakli su da je trudna proslavljena glumica i očekivala „prljavu borbu” pred intervju sa Oprom Vinfri, pišu strani mediji. Naime, „The Timer” je 2. marta objavio dve priče „neimenovanih izvora”, koji su tvrdili da se Megan veoma loše ponašala prema osoblju, te tao i navela dvoje asistenata na otkaz.

Pročitajte još:

Bakingemska palata, međutim, izdala je saopštenje dan kasnije, u kom su ujedno i naglasili kako će njihov HR tim (ljudski resursi) istražiti dešavanja od pre oko dve i po godine.

– Očito je da nas je pisanje „The Times-a” zabrinulo, od strane nekadašnjih zaposlenih, koji su između ostalog bili zaduženi za vojvotkinju i vojvodu od Saseksa. Zaposleni u to vreme, kao i oni koji su tada napustili radno mesto, biće kontaktirani. Palata, kao i ostalih godina, neće tolerisati maltretiranje bilo koje vrste na radnom mestu – piše u saopštenju.

Biograf i autor „Finding Freedom: Harry and Meghan and the making of a modern royal family”, Omid Skobi, razgovara je sa nekoliko prijatelja kako Megan, tako i princa Harija, o istim navodima iz „Harper’s Bazaar-a”:

– Ona je znala, kao i Hari, da će u susret intervjuu (sa Oprom Vinfri) biti baš ružno. Ali kada vidite kako ih napadaju, „udaraju” na njihov karakter… Baš je depresivno. Izluđujuće – rekao je jedan od prijatelja, sa željom da ostane anoniman.

– Tajming je nemoguće ignorisati. Ovo se desilo samo zato što izvesni žele da par bude viđen pod lošim svetlom, te da sve o čemu su pričali stane pod znak pitanja – nastavio je još jedan, aludirajući na intervju koji će svetlost dana ugledati 7. marta.

– Ipak, ništa ih neće sprečiti da ispričaju svoju istinu.

Bliski Megan Markl rekli su „Bazaar-u” da se mnogo loše osećaju zbog gnusnih navode, te da „žena o kojoj pričaju uopšte nije ona koju oni poznaju”.

Predstavnik za medije poznatog para takođe se oglasio, pa otkrio da je među njihovim osobljem bilo i suza nakon navoda iz medija „The Times”. U saopštenju za „E!News” ističu:

– Vojvotkinja je tužna zbog najskorijeg napada na njen karakter, posebno zato što se spominje kao napadač. Ona je i te kako posvećena tome da pomogne onima koji su iskusili isto na svojoj koži. Zato nastavlja samo napred, u svojoj borbi za saosećanje među ljudima, te će to što joj se dogodilo dati kao primer – kako ne treba.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike