Nina Badrić oduševljena Zlatanom Ibrahimovićem: Koji baja!

05.03.2021

18:08 >> 20:38

0

Autor: D. Božović

Fudbalerovo pojavljivanje na Sanremu sa pesmom Jutro je” izazvalo je veliku pažnju javnosti

Nina Badrić oduševljena Zlatanom Ibrahimovićem: Koji baja!
Copyright Nina Badrić, ATA Images/Antonio Ahel

Nakon što se Zlatan Ibrahimović pojavio na bini muzičkog festivala u Sanremu uz pesmu „Jutro je”, mnogi su bili oduševljeni gestom i postupkom fudbalera, a osim Nade Topčagić, koja je neizmerno zahvalna Ibrahimoviću, tu je i pevačica Nina Badrić.

Nina Badrić nije krila oduševljenje fudbalerom, pa je na društvenoj mreži Instagram podelila snimak i trenutak kada je Zlatan na festival ušao uz taktove vanvremenskoh hita Nade Topčagić, a uz to je imala veoma zanimljiv opis.

Printscreen Instagram/badrich

– Koji baja – napisala je Badrićeva na Instagramu.

Po saznanju da je Zlatan baš sa Nadinom pesmom izašao na binu, Topčagićeva je bila oduševljena te je uputila Ibrahimoviću najlepše reči i istakla da će se moliti za njegovo zdravlje.

– Zlatan je rastao uz moju pesmu. Ja sam harala Jugoslavijom, imala sam veliku turneju i Švedskoj. Ja sam se srela sa Zlatanovim ocem, Šefik je pričao da mu sin trenira u nekom malom klubu tu i ja pitam mog menadžera da li je to bilo, da li se dobro sećam i on mi kaže: „Kako nismo!” Rekla sam da ću ići u Svetu Petku u Crkvu da ga služi zdravlje, on je mene vratio u moju mladost i popularnost. Sada se osećam kao kada sam pevala moj početni hit, hit leta tada, bila sam klinka i cela Jugoslavija me jurila – rekla je Nada Topčagić za Kurir televiziju.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike