Oženio se peti put! Nikolas Kejdž stao pred oltar sa 30 godina mlađom devojkom: Intimno slavlje u Las Vegasu

06.03.2021

12:52

0

Slavni glumac zaprosio je devojku preko FejsTajma dok je bila u Japanu

Oženio se peti put! Nikolas Kejdž stao pred oltar sa 30 godina mlađom devojkom: Intimno slavlje u Las Vegasu
Copyright Foto:Courtesy The Wynn Hotel

Nikolas Kejdž i njegova 30 godina mlađa devojka Riko Šibata venčali su se 16. februara, čime je glumac peti put stao na ludi kamen.

Par je ceremoniju upriličio u Las Vegasu u skromnoj i intimnoj atmosferi, a baš taj datum u februaru izabrali su u čast pokojnog oca Nikolasa Kejdža, prenosi People. Par je razmenio tradicionalne katoličke i šintoističke zavete čitanjem poezije Volta Vitmana i japanskog haikua.

– Istina je i veoma smo srećni – rekao je glumac u izjavi za američki portal. Ono što je sve iznenadilo, jeste činjenica da je glumčeva bivša supruga Alis Kim, sa kojom je ostao dobrim odnosima, pridružila proslavi venčanja zajedno sa Kejdžovim sinom Kalom.

Profimedia

Podsetimo, Nikolas i Riko su se upoznali u Šigi u Japanu malo posle njegovog razvoda od Erike Koike, sa kojom je bio u braku svega četiri dana, a u dokumentima za poništenje braka naveo je da je bio previše pijan kada se oženio. Nikolas je osim sa Erikom bio u braku s Patrišom Arket od 1995. do 2001. godine, Lizom Mari Prisli od 2002. do 2004. i Kim od 2004. do 2016. godine.

Kejdž je Riko zaprosio putem FejsTajma dok je ona bila u Japanu. Riko koja ima 26 godina je četiri godine mlađa od prvog glumčevog sina Kejdža Vestana, a ovo joj je prvi brak.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike