Mirka Vasiljević se sprema za odlazak u Ljubljanu: Sloveniju smatram našom zemljom!

07.03.2021

21:55 >> 21:37

0

Sa decom se neplanirano vratila u Beograd pre tri nedelje, a kako je Vujadin Savić potpisao novi ugovor, porodica se u rodnoj zemlji neće još mnogo zadržati

Mirka Vasiljević se sprema za odlazak u Ljubljanu: Sloveniju smatram našom zemljom!
Copyright Mirka Vasiljević ATAImages/Antonio Ahel

Mirka Vasiljević se sa decom pre tri nedelje neplanirano vratila u Beograd, gde se, otkriva, oseća kao u Diznilendu. Na Kipru se, naime, navikla na daleko oštrije mere i imala je običaj po nekoliko puta da odlazi u supermarket, samo da bi izašla napolje.

Pročitajte još:

– Pre tri nedelje sam se sa decom vratila u Srbiju preko noći. Vujadin više ne igra na Kipru, sada je u Ljubljani. Bukvalno se vratili neplanirano u Beograd. Ovde se osećam kao u Diznilendu, bez obzira na to što je za vikend skoro sve zatvoreno. Tri meseca sam provela na Kipru i iskreno, naviknuta sam na mnogo oštrije mere – isprčala je Mirka za „Nova.rs” pa dodala: Život mi se svodio na SMS poruke, odnosno morali smo da šaljemo poruke za dozvolu da li smemo da izađemo negde i krećemo se u toj opštini. Ukoliko bi se zadržali duže od tru sata, kazne su jako velike. Nije bilo prekršaja. Tamo ništa nije radilo osim marketa i apoteka. Išla sam dnevno i po tri puta u supermarket samo da bih izašla napolje i ne budem u kućnoj rutini.

– Prosto sam ušla u taj „mod” življenja. Po povratku u Beograd nisam znala kako da funkcionišem i kako da se ponašam. U svom mozgu još uvek nisam pripremljena na ovu promenu. Za tri nedelje sam samo jednom sela u kafić, a kad pogledam kroz prozor vidim puno dece i ljudi napolju. Kad izađem iz kuće maska mi nije obavezna, a mogu da odem i do tržnog centra jer sve radi, u odnosu na Kipar gde je sve pod ključem.

Mirka naglašava da joj promena svakako prija, dotakavši se Vujadinovog prelaska u klub u Ljubljani.

– Vujadin sada igra u Ljubljani i prija mi ta promena. Ne moram više da mislim na avion i letove, u Sloveniju možemo da idemo i kolima, autobusom, kombijem… Smatram je našom zemljom. Sad je mnogo lakše. Ni tamo ništa ne radi i mere su rigorozne. Spremam se da odem tamo, tako da nemam nameru da se opuštam u Srbiji i šetam da ne bih tamo imala velike šokove. Što manje idem, to ću se bolje snaći tamo – zaključila je glumica.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike