Sara Silverman se izvinila Paris posle 14 godina: Rekla sam šta sam imala, pa zažalila čim sam joj videla izraz lica

09.03.2021

07:31 >> 03:24

0

Gruba šala komičarke bogatoj naslednici se nimalo nije dopala

Sara Silverman se izvinila Paris posle 14 godina: Rekla sam šta sam imala, pa zažalila čim sam joj videla izraz lica
Copyright Sara Silverman Profimedia

Sara Silverman uputila je Paris Hilton javno izvinjenje 14 godina posle MTV dodele filmskih nagrada. Tom prilikom, komičarka je grubom šalom uspela da privoli publiku, ali izraz lica bogate naslednice sve je „bacio u vodu”. Kako je priznala nedavno u okviru svog podkasta, momentalno je zažalila zbog svga što je rekla, kao i zbog toga što se uopšte i šalila na njen račun na takav način.

Ceremonija je 2007. godine održana dan pre nego što je Paris otišla u zatvor zbog prekršaja u saobraćaju, kao i netrezvene vožnje.

– Čujem da će straža tamo da prefarba rešetke, kako bi što više ličile na onu stvar, da bi joj ostanak bio prijatniji. Brinem se, da ne polomi zube o njih – pričala je Sara, dok su je, između ostalog, Paris i njena sestra Niki zgranute slušale.

– Zamislite da se tako nešto danas desi. Odvratno – pričala je Niki u okviru podkasta svoje sestre na tu temu, koja se seća da se tada samo trudila da ostane jaka i pribrana, zbog publike i, u stvari, čitave ceremonije.

Niki Hilton Profimedia

– Bukvalno sam htela da istrčim napolje, ali sedela sam, trudila se da ostanem pribrana, dok se oko mene svi do jednog smeju. Bilo je bolno, posebno zbog svega kroz šta sam tada polazila. Bilo mi je mnogo teško.

Paris Hilton Profimedia

– Publika je poludela i bilo mi je drago što sam ih „dobila”, ali onda sam videla Paris. U trenutku sam zažalila zbog svega. Čim sam joj videla izraz lica, srce mi je stalo. Posle nekoliko dana sam joj napisala pismo i izvinila se privatno, ali nikada mi nije odgovorila. To svakako nisam ni očekivala. Nije mi bilo žao godinama kasnije, odmah mi je bilo žao, zaista. Pisaa sam joj da ona to zna, ali verujem da to pismo na kraju možda nije ni dospelo do nje. Tako da evo me, 14 godina kasnije, javno ti se izvinjavam, Paris i mnogo mi je žao. Sada tek imam razumevanja za mnogo šta, a kamoli onda. Odvratan je osećaj povrediti nekoga i važno je izviniti se, ispraviti stvari. Nadam se da će ovo pomoći, na putu ka tome – završila je Sara.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike