Ovo je luks vila Harisa Džinovića u kojoj je sinoć izbio skandal sa Melinom: Bazen i terasa duž cele nekretnine! (FOTO/VIDEO)

02.04.2024

09:33

0

Nekadašnji bračni par je svojevremeno angažovao najbolje radnike da bi sve izgledalo kako su zamislili

Ovo je luks vila Harisa Džinovića u kojoj je sinoć izbio skandal sa Melinom: Bazen i terasa duž cele nekretnine! (FOTO/VIDEO)
Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović/Antonio Ahel/ATA Images

Bračni par Melina i Haris Džinović razveli su se posle deset godina braka i 22 godine ljubavi, a sinoć je u vili na Senjaku nastala prava drama.

Podsetimo, Melina je, prema Harisovim rečima, došla u vilu u kojoj on sada živi sa njihovom decom i napravila skandal, zbog čega je on pozvao policiju.

Kako izgleda vila

Haris i Melina su svojevremeno kupili veliki plac u elitnom delu Beograda i mesecima gradili i opremali vilu, a za to su angažovali najbolje radnike.

Ekipa portala 24sedam obišla je tada porodični dom Džinovića da bismo se uverili da su radovi završeni i videli već tada da sve prišti od luksuza. 

Na ulazu u kuću se nalazi ogromna garaža iz koje se ide direktno u unutrašnjost vile, a kako bi uživali u prirodi, imaju i veliko dvorište sa bazenom i prostranu terasu dužinom celog doma.

Dve godine trajali radovi

– Mediji su od naše kuće napravili „životnu želju”, naravno da je to sve veselo i gorko i naporno, kuća je lepa, ispala je bolje nego što smo se nadali, imali smo najbolje saradnike. Hari nije pravio probleme, mi nismo arhitekte da čitamo crtež, pratili smo 3D za koji smo sumnjali da može tako da ispadne uživo, međutim, ispalo je još lepše. Sve je trajalo oko dve godine – ispričala je tada Melina.

24sedam/Katarina Mihajlović ATAImages/ Antonio Ahel
Vila Meline i Harisa Džinović tokom radova

Sporazumni razvod

Podsetimo, par se pre nekoliko dana zvanično razveo, a tada se na ročištu pojavio samo Haris, dok je Melinu predstavljao advokat.

Pevač je nakon toga počeo da iznosi razne detalje iz njihovog odnosa, tvrdeći da postoje indicije da ga je Melina prevarila, te da su oni već dugo spavali u odvojenim sobama, ali i da je osetio izdaju od nje jer je, navodno, ona ta koja je rešila da rasturi zajednicu.

Bonus video:

 

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike