Ekskluzivne fotografije velelepne vile Harisa Džinovića: Posetili smo pevačevu kuću na Dedinju! Sve sija, samo još kapija fali! (FOTO, VIDEO)

09.03.2021

17:05 >> 20:42

0

Bračni par je angažovao najbolje radnike kako bi njihov dom izgledao baš onako kako su zamislili

Ekskluzivne fotografije velelepne vile Harisa Džinovića: Posetili smo pevačevu kuću na Dedinju! Sve sija, samo još kapija fali! (FOTO, VIDEO)
24sedam/Katarina Mihajlović/Antonio Ahel/ATA Images

Bračni par Melina i Haris Džinović su kupili veliki plac u elitnom delu Beograda, na Senjaku kako bi sagradili porodičnu kuću. Mesecima unazad su vredno radili na ovome, angažovali najbolje radnike, a nakon dve godine kasnije radovi su završeni. Ekipa portala 24sedam obišla je porodični dom Džinovića da bismo se uverili da su radovi završeni.

Dok smo prilazili njihovoj kući, primetili smo da je sve mirno. U dvorištu nisu bili prisutni niti radnici, ali ni vlasnici ovog velelepnog zdanja. Ono što je primetno jeste da su stepenice sveže nalivene, a par je izabrao za fasadu, belu i svetlo braon boju. Ostaci gvožđa koji pokazuju da je u toku izrada i velike kapije, ali da to još uvek nije završeno.

Ispred kuće se nalazi ogromna garaža sa braon vratima. Ono što su ranije prolaznici viđali sa ulice jeste velika terasa, koja je ograđena staklom i pruža se celom dužinom porodičnog doma.

24sedam/Katarina Mihajlović

– Mediji su od naše kuće napravili „životnu želju”, naravno da je to sve veselo i gorko i naporno, kuća je lepa, ispala je bolje nego što smo se nadali, imali smo najbolje saradnike. Hari nije pravio probleme, mi nismo arhitekte da čitamo crtež, pratili smo 3D za koji smo sumnjali da može tako da ispadne uživo, međutim, ispalo je još lepše. Sve je trajalo oko dve godine – ispričala je Melina tokom gostovanja u emisiji „Premijera”.

24sedam/Katarina Mihajlović

24sedam/Katarina Mihajlović

Zbog epidemiološke situacije, radovi na kući su bili usporeni, ali naposletku je sve ispalo kako treba, a ono što je najvažnije jeste da su Melina i Haris zadovoljni.

Ukoliko pogledate narednu fotografiju shvatićete koliko su radovi poslednjih meseci napredovali i kako je ova kuća izgledala ranije, da su ovi sivi zidovi sada zamenjeni onim braon boje i da tada uopšte nije bio odrađen prostor za garažu.

Printscreen Youtube/Paparazzo lov

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti