Tamara Milutinović o raskidu sa kompozitorom: Tačno je da više nisam u vezi i moram da pričam o tome!

09.03.2021

17:38 >> 17:16

0

Pevačica je potvrdila spekulacije pa objasnila da je svako krenuo svojim putem. Iako je to bila velika ljubav, rešili su da na nju stave tačku

Tamara Milutinović o raskidu sa kompozitorom: Tačno je da više nisam u vezi i moram da pričam o tome!
Copyright Tamara Milutinović screenshot ,,Puls Srbije"

Tamara Milutinović ponovo se našla u centru pažnje zbog odnosa sa Saškom Nikolićem, ali ovoga puta, uled brojnih navoda da je par na svoju ljubav stavio tačku. Gostujući u „Pulsu Srbije”, rekla je – da je to istina i da mora da piča o tome, da „ne bi sve trajalo u nedogled”.

– Zbog prirode moje posla, svesna da sam da jednog dana moram izaći i staviti tačku na sve priče i naslove zbog čega sam sad ovde. Samo da kažem da je istina to što se piše. Nisam vise u vezi, sada sam sama i srećna sam. Super je biti sam. Bila je ljubav velika, ali smo odlučili da stavimo tačku. Nastavili smo dalje svojim životima. To je danas svakodnecvnica… Moram da pričam o tome, jer ako se pravim luda to će trajati u nedogled. Tačno je da sam sama, a šta je razlog ne želim da pričam, ne treba pričati. Jednostavno, nije išlo više, to je negde normalno.

Pročitajte još:

Tokom istog gostovanja, Tamara je ispričala i kako nikada nije želela da se proslavi skandalima, niti da na njima uopšte gradi svoju karijeru. Za to – tu su talenat i trud.

– O svom privatnom životu nikada nisam govorila i, kada se pisalo da smo zajedno, nisam davala izjave. Ne želim da pričam o privatnosti dok ne nađem osobu koja će ići sa mnom pred oltar. Ovo je moja jedina i poslednja izjava na ovu temu i da se stavi tačka na ovo. Nikad nisam želela da gradim karijeru na skandalima, ali zbog prirode posla je to neizbežno.

Pošto je bila upitana da li misli da je teško biti njen partner, reka je:

– Ne znam, to moraš da pitaš moje partnere. Rekla bih da nije teško, sa mnom je vrlo lako. Samo je pitanje ko može da izdrži taj moj tempo. Nikome ne može da odgovara da mu žena ujutru dolazi kući. Ali ja mislim da pravi uvek dođe i ostane, onaj koji može da se nosi sa tim, on ostane. Svakoj ženi treba jak muškarac, sposoban, takav će i doći.

Trenutno, dok uživa u samoći, o novim vezama i ne razmišlja.

Tamara Milutinović ATAImages/Antonio Ahel

– Sada nisam spremna. Želim da se posvetim sebi, da budem svoja. Volim da budem svoja. Nikada nisam izlazila iz veze u vezu. Treba mi vremena da se vratim „na fabrička podešavanja”. Dok ne „naleti” neko ko će da privuče moju pažnju, što nije lako. Ja sam sada emotivno na svojim nogama, samo želim da radim na sebi, da se posvetim. Prija mi da budem sama.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike