Nada bi Zlatanu Ibrahimoviću spustila slušalicu kada bi je nazvao telefonom? To što je on uradio, niko nije!

09.03.2021

20:12 >> 19:48

0

Fudbalerov gest, vezan za veliki hit Jutro je, osim što ju je obradovao, smatra i jednom od najvećih nagrada u svojoj karijeri

Nada bi Zlatanu Ibrahimoviću spustila slušalicu kada bi je nazvao telefonom? To što je on uradio, niko nije!
Copyright Nada Topčagić ATAImages/Antonio Ahel

Kada se Zlatan Ibrahinović pojavio na „Sanremu” uz melodiju čuvene „Jutro je”, svakako je doprineo slavi već velikog hita Nade Topčagić. Pevačicu već neko vreme zbog toga drži uzbuđenje, a ta situacija pokrenula je i razne varijacije na temu.

Pročitajte još:

Na pitanje šta bi uradila kada bi bila pozvana da ode u goste kod njega rekla je:

– Ovog puta se ne bih oglašavala i ne verujem da je to stvarno. Ja i da se sretnem sad sa Ibrahimovićem, ne znam kako bih se ponašala. To bi mi bilo strašno – iskrena je bila Nada za „Grand onlajn”, koja gest fudbalera smatra jednom od najvećih nagrada u karijeri.

– Ja sam vlasnica ovog čuvenog hita, ali on je ujedinio celu Jugoslaviju. To što je on uradio, to niko nije uradio – izjavila je ona pa dodala da ne zna kako bi reagovala kada bi je Zlatan zaista pozvao.

– Ja bih se odazvala. Ne znam, samo kada bi rekao: „Nado, ovde Zlatan Ibrahimović”, zanemela bih, možda bih spustila slušalicu. Ne znam kako bih se snašla. Ozbiljno vam kažem. Znate li vi ko je Zlatan Ibrahimović? Da je to Mesi, da je Ronaldo, ne bi to imalo nekog odjeka. Ali ovo je on, toliko je omiljen, toliko ga svi vole, da to nije normalno. Za mene je on najbolji fudbaler – istakla je pevačica.

Nada Topčagić ATAImages/ Antonio Ahel

Nada Topčagić ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike