Sreo ju je posle 20 godina, kad se spremala „Tina bambina": Kako je sudbina umešala prste u ljubavni život pevača Kneza

11.03.2021

20:07 >> 19:34

0

Nakon što je stavio tačku na 17 godina dug brak sa Ninom, upoznao je Tatjanu, sa kojom i danas uživa u romasi

Sreo ju je posle 20 godina, kad se spremala „Tina bambina": Kako je sudbina umešala prste u ljubavni život pevača Kneza
Copyright Nenad Knežević Knez ATAImages/Antonio Ahel

Nenad Knežević Knez 2013. stavio je tačku na 17 godina dug brak sa prvom suprugom Ninom. Posle toga, ljubav je pronašao kraj Tatjane, sa kojom i danas uživa, a koju je upoznao na jednom nastupu u Parizu, gde je ona (inače rodom iz Paraćina) živela i radila 35 godina.

Pročitajte još:

Kako u tom trenutku nije bilo povoljnih okolnosti kako bi njihova romansa započela, svako je nastavio svojim putem. Posle 20 godina i po dvoje dece, sudbina je rešila da umeša svoje prste u vreme nastanka pesme „Tina bambina”.

– Videli smo se u Paraćinu, prišla sam Nenadu i pitala ga da li me se seća. Rekla sam mu da smo se upoznali u Parizu pre dvadeset godina i da sam mu tada otkrila da me tamo zovu Tina, a on je tada odgovorio da baš pravi pesmu koja se zove „Tina bambina“.
– Bio je malo zamišljen, ali je odgovorio da se seća tog trenutka – ispričala je Tatjana, piše „Blic”, dok Knez potvrđuje da je zaista bilo tako: Setio sam se, naravno, presudno je bilo to „Tina“, a i koncertna hala u kojoj smo se upoznali, koja je nezaboravna. Imam fotografsko pamćenje. Tada je bila izuzetno zgodna, kao i danas.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike