Beki je isprva bio zatečen kad mu je ćerka ovo predložila: Sad kao od šale peva dečije pesme i uzgaja voće i povrće!

11.03.2021

22:44 >> 21:23

0

Poznati folker u potpunosti je promenio svoj žanr i samo mu je jedno važno

Beki je isprva bio zatečen kad mu je ćerka ovo predložila: Sad kao od šale peva dečije pesme i uzgaja voće i povrće!
Copyright Beki Bekić ATAImages/Antonio Ahel

Beki Bekić, na predlog ćerke Emilije, počeo je da peva dečije pesme, koje doživljavaju veliku popularnost. Međutim, isprva, bio je zatečen njenim predlogom, iako ih je dugo čuvao kod sebe.

Pročitajte još:

– Bio sam šokiran kada mi je Emilija predložila da to radimo, imao sam te pesmice davno, ali sam mislio da to nikoga ne interesuje. Mlađa ćerka je veći krivac, jer mi je rodila unuka Nikolu i tako su krenule pesme da se rađaju – ispričao je Beki.

– Uspešni smo. Najvažnije nam je da se deci sviđa to što radimo, ali evo, roditelji su nam tražili da počnemo da snimamo i na engleskom, jer deca najbolje uče od treće do pete godine – dodao je pevač, dok njegova naslednica napominje da je najteži deo zapravo animacija, preporučujući zajedno sa njim „Malo magarence”, koju su otpevali na engleskom jeziku.

– Tata mi je pevao prateće vokale. Prvi put pevao na engleskom, nikad nije ni progovorio na tom jeziku! – prokomentarisala je zatim u „Jutru”.

O „Bebi B” je, inače, Emilija pričala tokom intervjua za 24sedam kao o svojoj bebi.

– „Beba B” kanal je moja beba. Na ovom projektu radim sa svojim ocem i uživamo u tome. On piše tekstove i muziku, ja dajem glasove i pevam. Takođe, radim na Instagram stranici i marketingu. Ovaj kanal je nastao iz želje da usrećimo, naučimo i zabavimo decu i ujedno da okupimo porodicu na jednom mestu… Svrha celog projekta je da se dobro zabavimo, družimo i stvaramo. Kada smo krenuli da pravimo pesme nismo razmišljali o profitu. Ni jedna velika i lepa stvar ne kreće iz koristi. U svakom slučaju nema neke zarade na dečijem kanalu. To nam nije ni cilj. Želim da „Beba B” u budućnosti bude jedna lepa uspomena za moju porodicu i naraštaje koji dolaze.

Folker je, sa druge strane, pre nekoliko godina otišao na selo i, osim toga što je promenio žanr – posvetio se i uzgajanju voća i povrća.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike