Koga je to Lukas prozvao? „Čekaju da prođe korona, jer nemaju hitove!" Jednu mladu koleginicu je posebno pomenuo!

12.03.2021

19:18 >> 19:46

0

Upravo iz razloga što nastupa nema, pevač se pita - zašto ne pružiti publici priliku da nešto lepo sluša ili gleda u ova teška vremena, ukoliko ima mater

Koga je to Lukas prozvao? „Čekaju da prođe korona, jer nemaju hitove!" Jednu mladu koleginicu je posebno pomenuo!
Copyright Aca Lukas ATAImages/Antonio Ahel

Aca Lukas u jučerašnjem intervjuu koji je dao za 24sedam potkačio je kolege koji zbog pandemije neće da izdaju nove pesme, a posebno se osvrnuo na jednu pevačicu kojoj nije hteo da otkrije ime. Međutim, istražujući o kome se radi, s obzirom na njegov odgovor, došli smo do zaključka da je najverovatnije u pitanju Nadica Ademov, koja je dan pre nego što smo razgovarali sa pevačem gostovala u emisiji „Amidži šou”, gde je izjavila da već spreman album neće da objavi zbog korone.

Pročitajte još:

Pričajući s Lukasom, na našu konstataciju da njegove kolege uglavnom čekaju da prođe pandemija pa da aktivno počnu da snimaju, rekao je:

– Juče sam gledao neku emisiju i kaže jedna pevačica kako je pandemija i ima snimljen album, ali zbog trenutne situacije neće da ga izda. Vidiš li tu ogromnu besmislicu. Da li je ograničen rad radio stanicama, Jutjubu, televiziji… ? Pa, baš zato i treba da izdaš, jer je ograničen rad za žive nastupe, jer ljudi ne mogu da izlaze da se vesele, a zašto im onda ne bi priuštili da nešto lepo gledaju i slušaju. Ali, loša je sitacija, jer su neki snimili pesme da bi imali tezge da rade po inostranstvu i sad su se predomislili, jer ne znaju kad će početi da rade i boje se da će te gazde da zaborave njihove nove pesme, pa će onda morati da snimaju ponovo.

Aca Lukas, Nadica Ademov, ATA Images

Intervju sa Lukasom radili smo u sredu, 10. marta, a emisija „Amidži šou” emitovana je dan ranije, gde je Nadica izjavila:

– Uskoro, uskoro, spremam novu pesmu. Mislim, imam gotov album koji je trebalo prošle godine da se izda, ali zbog korone, naravno, ništa od toga nije bilo. Tako da ću početi pesmu za pesmom da izbacujem, kad za to bude bilo vreme. Ja se nadam da će ovo sve da prođe i da počnemo neki naš život, koji smo nekada živeli.

Lukas je svakako ostao pri svome – da neće da otkriva ko je u pitanju, a kada smo kontaktirali Nadicu, rekla je za 24sedam:

– Ne znam, nisam čula Lukasovu izjavu. Svako radi onako kako zna.

Inače, Nadica nije usamljen slučaj.

Nadica Ademov ATAImages/Antonio Ahel

Ova njegova teza odnosi se i na mnoge druge izvođače, poput Seke Aleksić, Milice Pavlović, Aleksandre Mladenović koja takođe „čeka da se situacija smiri kako bi ekranizovala nove projekte”…

– Čekam bolje vreme, bolje sutra i da se svi vratimo muzici u pravom smislu te reči, bez ikakvog ustezanja i okvira – rekla je Milica nedavno „Blicu”, pa nastavila: Jer muzika je nešto što mora da diše punim plućima, nešto što ispunjava dušu svakog čoveka.

– Album je gotov, spotove nismo uradili, ali kad budem osetila da je pravo vreme da izbacim album, brzo će se uraditi spotovi. Marina Tucaković mi je napisala tri pesme i predivne su. Imam i novih autora, ostala sam dosledna i sebi i svom stilu – pričala je jednom prilikom Seka u „Premijeri – Vikend specijalu”, pa dodala: Nadam se da će to da se desi uskoro, za muziku uvek ima vremena i mesta, hajde da svi ozdravimo, da budemo dobro, pa ćemo imati vremena za muziku.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike