Nikolina Pišek ne planira da se vraća u stan u kom se otrovala: U procesu smo kupovine kuće u Zagrebu!

12.03.2021

22:56 >> 23:12

0

Autor: M. Gudžulić

U vezi sa saniranjem, kaže, ništa nije preduzela, jer menja adresu

Nikolina Pišek ne planira da se vraća u stan u kom se otrovala: U procesu smo kupovine kuće u Zagrebu!
Nikolina Pišek ATAImages/Antonio Ahel

Nikolina Pišek i njena šestogodišnja ćerka Una nedavno su se otrovale ugljen-monoksidom u stanu u Zagrebu, u kom su tada porodično živele. Međutim, od slučaja koji je mogao i kobno da se završi, voditeljka je rešila da promeni adresu i uopšte se ne vrati u spomenuti stan.

Pročitajte još:

– Izašli smo iz tog stana. Nisam ništa preduzela u vezi sa saniranjem, jer ne nameravam tamo da se vraćam. Taj stan je bez grejanja i tople vode i tamo je nemoguće živeti. U svakom slučaju, tamo se više ne vraćam. Mi upravo menjamo adresu, u procesu smo kupovine kuće u Zagrebu – otkrila je, nakon što je skoro završila u Hitnoj zbog posledica trovanja.

– I ona (ćerka) i ja imamo posledice. Ja, doduše, imam više smetnji od nje, barem se nadam. Moraću ići na lečenje, na terapije u hiperbaričnu komoru, a pre nekoliko sam dana završila na Hitnoj zbog nekih simptoma koji su posledica trovanja. Una, pak, ima promene na EEG-u, u moždanoj aktivnosti – objasnila je Nikolina za „Jutarnji.hr”, koja nije sigurna da će se ikada izlečiti u potpunosti: Ono što su mi rekli jeste da svi koji su bili izloženi trovanju ugljen-monoksidom imaju povećani rizik od plućne embolije narednih 90 dana i na to moram posebno paziti još neko vreme. Ne znam hoćemo li se ikad potpuno izlečiti, mogu samo preneti šta su mi zasad rekli lekari. I ja i Una moramo ići na kontrole i biti permanentno pod nadzorom i, to je zasad to.

Policijska istraga je u toku, a Pišekova plaira i, prema daljim navodima, da tuži one koji su odgovorni za nemili događaj.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti