Hurricane nemaju šanse na Evroviziji? Srbija se na kladionicama ne rangira dobro

14.03.2021

11:41 >> 13:25

0

Prema podacima dostupnim na portalu Eurovision World, pesma Loco, loco zauzima tek 34. mesto od mogućih 40 na listi

Hurricane nemaju šanse na Evroviziji? Srbija se na kladionicama ne rangira dobro
Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Srpske predstavnice ovogodišnje “Evrovizije”, grupa Hurricane, nedavno su snimile novu pesmu za takmičenje “Loco, loco”, a sve češće stižu negativne rekacije javnosti.

Kladionice su se već usijale zbog potencijalne pobedničke pesme, a izašli su i rezultati naših predstavnica koje gotovo da nemaju nikakvu šansu. Naime, prema podacima dostupnim na portalu “Eurovision World”, pesma “Loco, loco” zauzima tek 34. mesto od mogućih 40 na listi. Ukoliko se se taj rezultat uzme za ozbiljno, Srbija je daleko od toga da će imati bilo kakav plasman. Od država iz regiona, najbolje je rangirana hrvatska predstavnica Albina, koja je na 22. mestu na ovom portalu. Predstavnik iz Švajcarske Gjon’s Tears se, međutim, ubedljivo najbolje kotira, jer je zausezo prvo mesto koje drži već neko vreme na ovoj listi. Među ostalim favoritima su Bugarska, Italija, Island i Francuska.

Međutim, s obzirom na to da do održavanja Evrovizije ima još dosta, videćemo da li će se pesma kojom će Hurricane predstavljati Srbiju kotirati bolje.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike