Velika praznina, bol jači od suza: Severina se oprostila emotivnim rečima od prijatelja

14.03.2021

22:08 >> 22:04

0

Autor: D. Božović

Pevačica je izgubila bliskog druga i saradnika, a putem Instagrama mu uputila poslednji pozdrav

Velika praznina, bol jači od suza: Severina se oprostila emotivnim rečima od prijatelja
Copyright J. M. S./ATAImages

Pevačica Severina Kojić se putem društvene mreže Instagram oprostila od saradnika i reditelja rasvete Reni Rasoa kojem je emotivnim rečima uputila poslednji pozdrav.

Da nisu bili samo saradnici već i veliki prijatelji dokazuje i poruka koju mu je uputila i stavila svima do znanja da joj je teško pao njegov odlazak.

– Znate ono svetlo što me obasjavalo na bini, svetlo prekrasnog spektra boja… Moj Reno me bojao tim svetlima i svojom duhovitošću već 15. godina je… Rasveta je kao čovek; ponekad si sjajan, ponekad zbog kontra svetla se vidi samo obris, crvena je strastvena, plava melankolična, žuta je sunčana, narančasta radosna… sve te boje je nosio u sebi. Njegova je rasveta bila nasmejana, bio je najbolji majstor rasvete, ali više od toga – bio je predivan čovek i prijatelj. Grlio me nakon svakog koncerta i komentarisao iste… Crnu nikad nije upalio… Nije bila uopšte njegov stil… Ali za moj bend i mene, više nema našeg čarobnjaka da nas prošara svojim bojama… – napisala je ona i dodala:

Severina Kojić ATAImages/ Antonio Ahel

– Velika praznina… Bol jači od suza… Gubitak nekog mog… Juče je upalio crnu… Prvi put… Valjda da vidi kako izgleda… Ali, od gore kad nas ponovo obasja naš Reno, kad ponovo stanemo na binu, sviraćemo majstore i dalje u tvojim bojama. Počivao u svetlu… i miru. Volim te – napisala je pevačica u emotivnoj objavi na Instagramu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike