Anđelina nema više argumenata u borbi za starateljstvo: Sud osujetio njen poslednji pokušaj da okrene slučaj u svoju korist

05.12.2020

06:30 >> 07:02

0

Glumica je pokušala da promeni tok suđenja, ali joj to nije pošlo za rukom

Anđelina nema više argumenata u borbi za starateljstvo: Sud osujetio njen poslednji pokušaj da okrene slučaj u svoju korist
Copyright Anđelina Džoli i Bred Pit Profimedia

Borba za starateljstvo nad decom koju vode Anđelina Džoli i Bred Pit traje već prilično dugo, a sada je glumici ponestalo argumenata i moglo bi da se desi da popusti i pristane na glumčev zahtev za ravnopravno starateljstvo, piše „National Enquirer”.

Izvor blizak nekadašnjim supružnicima otkrio je da je Anđelina svesna da će uskoro morati da se preda i pristane na kompromis, to jest na odluku suda da i ona i Bred viđaju decu do njihovog punoletstva, koja je sve izvesnija.

– Anđelina je odugovlačila bitku za starateljstvo koliko je mogla i to je počelo da izluđuje ljude oko nje, kao i sam sud. Ipak, sada joj ponestaje poteza i moraće da prizna poraz – rekao je neimenovani izvor.

Profimedia

Poslednje što je pokušala da uradi jeste da promeni sudiju koji vodi njihov slučaj zbog previše bliskog odnosa sa Bredovim advokatskim timom, ali je ovaj zahtev odbijen.

– Nije joj se dopadalo kako se u sudnici odvijaju stvari, pa je htela da promeni sudiju. Međutim, nije imala dovoljno jake argumente za to. Proces se ne odvija u njenu korist koliko god ona pokušavala da odloži izricanje odluke sudije – zaključio je izvor.

Podsetimo, Anđelina i Bred imaju šestoro dece. Medoks (19), kao punoletan i zreo momak, nije obuhvaćen sudskom odlukom, pa sam može da izabere da li će se viđati i sa ocem. Ostalih petoro, Paks (16) i Zahara (15), njihova usvojena deca, kao i Šajlo (14) i blizanci Noks i Vivijen (12), koje su dobili prirodnim putem, moraće da sačekaju presudu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovako danas izgleda smotani Valter iz ,,Ružne Beti”! (FOTO)

Brajan Mej spasava rokenrol? Gitarista dizajnira ,,pandemijski sistem protoka vazduha”!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike