Tanja Savić se posle svega pomirila sa suprugom? Sinove smo stavili na prvo mesto

05.12.2020

07:30 >> 11:26

0

Pevačica je nakon osam meseci borbe odlučila da pruži još jednu šansu svom braku

Tanja Savić se posle svega pomirila sa suprugom? Sinove smo stavili na prvo mesto
Copyright Tanja Savić i Dušan Jovančević ATAImages /Antonio Ahel

Tanja Savić navodno je otkrila da se pomirila sa mužem Dušanom Jovančevićem, kojeg je pre osam meseci optužila da je kidnapovao njihove sinove i odveo ih bez njenog znanja u Australiju.

– Tačno je da smo se Dušan i ja pomirli, i to prvenstveno zbog dece. Sinove smo stavili na prvo mesto jer smo shvatili da je za njih najbolje da odrastaju u Australiji – kazala je pevačica za Infomer i otkrila da se sada svakodnevno čuje sa decom.

anja Savić i Dušan Jovančević ATAImages/Antonio Ahel

– Redovno se čujem sa sinovima. Maksim i Đorđe su presrećni kada se gledamo preko video-poziva. Drago mi je da je i Dušan to uvideo i sada mi dopušta da svakodnevno komuniciram sa sinovima preko njegovog telefona. Prošlo je već osam meseci kako se nismo uživo videli i zagrlili. Baš mi je teško bez njih i živim za dan kada ćemo svi biti zajedno. U Australiji je sada leto, pa moji dečaci često idu na plažu. Maksim i Đorđe su dobri đaci, najvažnije mi je da ih izvedem na pravi put. Tamo država dosta brine o građanima i zato je bolje da mi deca odrastaju u Australiji – navela je ona, pa zaključila:

– Jedva čekam da odem kod mojih. To sada, međutim, nije moguće zbog korone. U Australiji se ne piše svakog dana o virusu, tamo je drugačija situacija nego kod nas.

PROČITAJTE JOŠ:

Dado Glišić se skoro mesec dana bori sa simptomima korone: Mislio sam da ću biti dobro, ali i dalje nisam

Slavica Ćukteraš godinu dana posle razvoda otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom, pa progovorila o novoj ljubavi

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Informer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike