Slavica Ćukteraš godinu dana posle razvoda otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom, pa progovorila o novoj ljubavi

04.12.2020

21:00

0

Autor: Vladimir Tanacković

Pevačica je za 24sedam iskreno pričala o staroj ljubavi, ali i o budućem partneru

ATAImages/Antonio Ahel

Slavica Ćukteraš razvela se krajem 2019. godine od fudbalera Vlade Avramova posle tri godine braka. Ona je sa njim 2016. dobila ćerku Viktoriju, zbog koje su odlučili da ostanu u dobim odnosima i da potpišu sporazumni razvod braka. Godinu dana posle razvoda pevačica se za portal 24sedam osvrnula na ovaj period i otkrila u kakvim je odnosima sada sa bivšim suprugom, kao i da li je našla novu ljubav.

– Ja sam i ranije to govorila, a to važi i sada – do razvoda je došlo jer je jednostavno nestalo ljubavi i tako je trebalo da se desi. Znate već da ne volim naširoko o svom privatnom životu da pričam, nikada do sada nisam isticala ni bivšeg supruga ni ćerku. No, negde i razumem, javna sam ličnost, pa narod interesuje šta se dešava u mom životu. Ništa se nije promenilo u ovih godinu dana otkako smo se razveli – i dalje smo u dobrim odnosima, brinemo zajedno o našoj ćerki i to je najbitnije. Iako mi više nismo partneri u ljubavnom smislu, ljubav prema našoj ćerki nikada neće nestati i to je jedino važno – kazala nam je Slavica.

24sedam/Goran Sivački

Što se tiče njenog ljubavnog života, on je trenutno u „periodu mirovanja”, jer ona, kako tvrdi, ne razmišlja o novom muškarcu zato što se koncentrisala na posao.

– Ja nemam nikog novog, još se nije pojavio muškarac koji bi izazvao moju pažnju. Ne razmišljam, iskrena da budem, previše o tome. Radim na novom projektu koji će, sigurna sam, izazvati veliku pažnju i koji će se dopasti mojim fanovima. Ne forsiram ljubav, uživam u životu, a kad se to desi, pa već ćete sigurno saznati – rekla je pevačica kroz smeh.

PROČITAJTE JOŠ:

,,Anđeo” proslavio 56. rođendan: Ali je na njen spoznao šta znači biti istinski srećan! (FOTO)

Seka Aleksić pokazala svoju prostranu kuhinju: Snimila Veljka i Jakova dok su umesto nje pripremali kolače (VIDEO)

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti