Povredio joj je stopala! Armi Hamer ponovo u centru skandala: Glumac optužen za silovanje

19.03.2021

11:21 >> 11:24

0

Bivša devojka amerčke zvezde istupila je u javnost na konferenciji za štampu i ispričala koju torturu je trpela od tadašnjeg dečka

Povredio joj je stopala! Armi Hamer ponovo u centru skandala: Glumac optužen za silovanje
Copyright Profimedia

Američkog glumca Armija Hamera bivša devojka optužila je za silovanje i zlostavljanje, predstavljajući se kao Efi.

Dvadesetčetvorogodišnja devojka organizovala je konferenciju za štampu sa svojom advokaticom Glorijom Alred, pa je u suzama objavila da ju je zvezda filma “Skrivena ljubav” silovao 24. aprila 2017. godine kada je imala 20 godina, piše Pagesix.

Ona ga je optužila i za psihičko, fizičko i seksualno zlostavljao dok su bili u vezi, a opisala je i kako je to izgledalo.

– Svaki put je bio sve grublji, a u jednom momentu sam pomislila da će me ubiti – tvrdi glumčeva bivša devojka.

Efi i Armi uplovili su u vezu nakon upoznavanja na društvenim mrežama 2016. godine. Devojka je rekla kako je njen tadašnji poznanik, a kasnije i partner manipulisao, a da joj je godinu dana kasnije kada ju je silovao povredio stopala.

Profimedia

– Sledećih sedam dana sam jedva hodala od bolova – objasnila je, a zatim je Hamerov advokat sve tvrdnje demantovao.

– Od samog početka svaki odnos koji je gospodin Hamer imao s Efi odvijao se u potpunosti uz obostrani pristanak pre samog čina. O svemu su razgovarali i dogovarali se. Efino privlačenje pažnje i odluka o tome da istupi na ovaj način zapravo će samo umanjiti mogućnost da pravim žrtvama nasilja pravda bude zadovoljena – poručio je glumčev advokat i dodao da je upravo bilo obrnuto.

– Ona je bila ta koja je od Hamera tražila da vodi malo grublju igru, na šta on nije bio spreman – rekao je advokat.

Međutim, glumcu ovo nije jedina optužba za zlostavljanje. Armi je nedavno bio u sred skandala kada su na Instagramu procurile njegove šokantne poruke koje je slao brojnim ženama, a koje su nedavno odlučile da plasiraju sve u javnost. Poruke koje je 34-godišnji Armi navodno slao objavljene su na Instagram profilu pod nazivom “House of Effie”, a sada je jasno da su najverovatnije povezane sa ženom koja je sada istupila u javnost i sadrže njegove uznemirujuće želje, poruke o silovanju i kanibalizmu.

Navodi se da je poruke slao u razdoblju između 2016. i 2020. godine kada je bio u braku sa Elizabet Čejmbers, s kojom ima dvoje dece.

pročitajte još

Pre Efi o svemu su javno progovorile još dve njegove bivše – Pejdž Lorence i Kortni Vučković, obe zgrožene Hamerovim preferencijama – Pejdž je žigosao, a Kortni je predlagao da je ispeče na roštilju i pojede.

– Rekao je da želi da mi slomi rebro, da ga ispeče, pa proždere. To je bilo je**no čudno – rekla je Kortni.

– On voli ideju da ima kožu i meso pod zubima – dodala je Kortni.

Hamer je u međuvremenu utočište potražio na Kajmanskim ostrvima gde boravi s bivšom suprugom i njihovo dvoje dece, a ona je nedavno komentarisala ovakve priče.

– Nemam reči – kratko je odgovorila Elizabet na sve optužbe.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike