Vanja Knežević pohađa dve škole, ima dve sestre, a nastaviće da se bavi muzikom! O tužbi Karleuše kaže: Boriću se svakako!

21.03.2021

08:15 >> 01:09

0

Bivša kandidatkinja ispričala je za 24sedam čime se sve bavi osim pevanjem, da li ima dečka, a zatim otkrila šta će preduzeti ukoliko njen slučaj nakon d

Vanja Knežević pohađa dve škole, ima dve sestre, a nastaviće da se bavi muzikom! O tužbi Karleuše kaže: Boriću se svakako!
Copyright Instagram printscreen

Vanja Knežević sinoć se nije pojavila u takmičenju “Zvezda Granda”, a nakon što se polako smiruju strasti posle njene diskvalifikacije i tužbe koju joj je najavila članica žirija Jelena Karleuša, pozvali smo je da čujemo nešto više o njoj.

U poslednje vreme, ona je definitvno postala jedna od najpopularnijih takmičarki u moru zaboravljenih kandidata, a iako je napustila “Zvezde Granda”, za 24sedam tvrdi da ostaje njena želja da postane pevačica jednog dana. Ko je, zapravo, mlada Banjalučanka koja je ušla u otvoreni sukob sa zvezdom poput Karleuše, šta planira u budućnosti i čime se još bavi, otkrila je u otvorenom razgovoru za naš portal.

Youtube printscreen/ Zvezde Granda

– Pohađam dve škole – medicinsku i muzičku. Nije mi mnogo teško. Imam sve petice, a muzika mi je relaksacija. Vredna sam i ne volim da odmaram, a bez obzira na iskustvo u “Zvezdama Granda”, muziku ću i dalje voleti. Kad ne mogu da pevam, ja onda slušam muziku. Volela bih da postanem pevačica. Dopada mi se konekcija s ljudima, a zato sam između ostalog izabrala i medicinu. Kontakt s ljudima mi je veoma bitan i to me čini srećnom, naročito ako govorimo o humanosti. Ukoliko se budem bavila medicinom, neće biti greška šta god da izaberem od te dve stvari – kaže Vanja na početku razgovora.

ATAImages/ Antonio Ahel

Bivša kandidatkinja sve vreme takmičenja imala je punu podršku porodice, kao i sada nakon što je diskvalifikovana.

– Imam dve sestre, stariju od 20 godina i mlađu od šest. Stalno smo zajedno, podržavamo se… Moja sestra isto pohađa medicinsku školu, imamo i slične osobine, pa smo veoma bliske sve tri. Lepo je imati sestru – ponosno odgovara Kneževićeva. Iako priznaje da je veoma težak period iza nje, sve joj je lakše palo jer su roditelji bili uz nju. I oni su se, kaže, potresli zbog skandala, a upitali smo je ko je na njeno vaspitanje najviše uticao.

pročitajte još

– Moram da kažem i mama i tata, ali i baka s kojom sam u ranijem detinjstvu provodila najviše vremena. Ona je, takođe, pevala i prva prepoznala moj talenat. Od moje treće godine me je učila muzici i oduvek govorila da ću biti pevačica. Mama i tata su ovih dana bili pod šokom, a sad su okej jer sam i ja dobro. Žele da nastavim ovim da se bavim, jer znaju da volim muziku i pomoći će mi  – rekla je Banjalučanka, koja još nije dobila krivičnu prijavu, koju je protiv nje najavila Jelena. Ona je otvoreno ispričala šta planira ukoliko do toga zaista dođe.

ATAImages/Antonio Ahel

– Nije mi tužba stigla, ali i ako stigne, to će sve ovo učiniti još gorim. Za tim nema potrebe, ali ukoliko se desi morala bih i ja da reagujem. Boriću se svakako – odgovara Vanja, pa zatim otkrila da li je inače ratoborna ili lako “pada” u teškim momentima.

– Srećna sam jer mi je porodica zdrava, pa nema razloga da budem tužna. Ne volim da privlačim loše stvari jer sam inače pozitivna osoba. Mene iako neke stvari u početku poremete, posle se trudim da sagledam situaciju sa druge strane i da izađem jača. Volim da se smejem, a ne da mračim – kaže ona i dodaje da je srećna što ima punu podršku porodice.

Iako je u emisiji dobila epitet “tetke”, zanimalo nas je da li ima dečka, udvarače i da li je tokom učešća u “Zvezdama Granda” postala još interesantnija muškom društvu.

– Nemam dečka i nisam zaljubljena, ali kad se zaljubim izgubim glavu. Imam udvarače, javljaju se, ali kao da osećam nekad strah s njihove strane. Ne požurujem ništa, sad mi je muzika važna – kazala je kroz osmeh Kneževićeva.

Dotakli smo se i njene mentorke Marije Šerifović, s kojom se nije više čula, ali je i dalje zadivljena njom.

– Nismo se opet čule. Marija je privatno onakva kakva je pred svima u javnosti, super – tvrdi Vanja i nerado se priseća poslednje emisije u kojoj je učestvovala.

– Po mojoj izvedbi su svi, zapravo skoro svi, pretpostavili da sam pesmu doživela emitivno, da sam prenela emociju kroz pesmu. Rasplakala sam se jer me je najviše pogodila reakcija Jelene Karleuše jer me je predstavila u pogrešnom svetlu, da sam umišljena i neko ko psuje – zaključila je ona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike