Udaje se Cakana! Pevačica i njen partner žele crkveno venčanje: Ona otkrila da li će nositi venčanicu

22.03.2021

16:59 >> 16:43

0

Autor: D. Božović

Dragica Radosavljević kaže da su ona i Negić još pre pet godina želeli da stanu na oltar, ali da su zbog kumove nezgode morali da odlože tu ceremoniju

Udaje se Cakana! Pevačica i njen partner žele crkveno venčanje: Ona otkrila da li će nositi venčanicu
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen dugogodišnji emotivni partner Nebojša Negić, svoju ljubav su odlučili da krunišu crkvenim venčanjem. Naime, njih dvoje su pre dve i po decenije su sklopili građanski brak, a sada će pred oltarom izgovoriti još jednom sudbonosno „da”.

Cakana je otkril da on i Negić već duže vreme razmišljaju o venčanju, ali nikako da dođe do realizacije.

Naime, pevačica otkriva da su još pre pet godina želeli da stanu pred oltar, ali je njihov kum tada doživeo saobraćajnu nezgodu.

– Koliko smo ga odlagali, jedno pet, šest godina… Tražili smo neki termin, ali onda smo imali mali peh. Čovek koji je trebalo da nam kumuje, imao je saobraćajnu nesreću, oporavljao se jako dugo, tako da to je bio jedan od razloga. Tako da sve se to odužilo, ali u svakom slučaju nije kasno ni za 10 godina. Šta me briga, obučem sako, neku divnu haljinu, onako nešto moderno i venčam se – rekla je Cakana za „Grand news”.

Antonio Ahel/ATAImages

S obzirom na to koliko godina ima, Cakana smatra da nije prikladno da obuče venčanicu, te ističe da su haljina i sako sasvim korektna odevna kombinacija za ovu ceremoniju.

– U mojim godinama venčanica bi bila stvarno bljak. Ako može neka venčanica koje sve pokriva, samo oči da mi se vide.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike