Željko Vasić: Do sada, za celu karijeru, ženi nisam uspeo da posvetim pesmu!

22.03.2021

17:29 >> 17:06

0

Za nju, pak, kaže da je njegov glas razuma i da, kad god padne i kada mu zabiju nož u leđa ili ide ka tome da se razočara u ljude - ona je ta koja ga uveri

Željko Vasić: Do sada, za celu karijeru, ženi nisam uspeo da posvetim pesmu!
Copyright Željko Vasić ,,Puls Srbije" screenshot

Željko Vasić, govoreći o muzici u vreme pandemije i svemu onome što mu pored posla trenutno nedostaje, dotakao se i teme porodice. Supruga Ivana, sa kojom je dobio ćerku Lenku i sina Andreja, najveća mu je podrška, a do sada, priznaje, za celu karijeru nije uspeo da joj posveti pesmu.

Pročitajte još:

– Nedostaje mi da bude normalno. Koncert imam u planu kada se sve ovo završi. Trebalo je da se desi sa svim epidemiološkim merama, to bi bilo intimno, svi bi sedeli kao u pozorištima. Broj zaraženih se stvarno povećao, nije imalo smisla da se pravi koncert i podsticati okupljanje”, počeo je Željko u „Pulsu Srbije”, pa dodao: Iskoristio sam slike za spot praznog grada, meni je ovaj spot veoma emotivan. Ja volim da se krećem, družim, stalno sam na putovanjima, ali sam uspeo da provedem kvalitetno vreme sa svojom porodicom. Iskoristio sam situaciju na najbolji mogući način, naučio sam da kuvam, da glumim domaćicu. Kuvam sve, moji klinci vole mediteransku kuhinju. Nije mi teško, promenio sam tempo života.

– Nisam za celu karijeru uspeo da posvetim pesmu ženi, ova jeste. Pevač je pripovedač, ne daj Bože da mi se dese moje pesme. Žena mi je glas razuma, kad god padnem, kada mi zabiju nož u leđa i kada idem ka tome da se razočaram u ljude, ona me podigne i kaže da će sve biti okej – nasmejao se pevač, govoreći o ženi, koja je inače psiholog.

– Svadba mi je bila formalnost, ljudi ne smeju za to da se vezuju, moraju da se bave suštinom – dodao je pa otkrio da se loše oseća kada nema interakciju sa publikom.

Njegova deca su, objašnjava dalje, talentovana za muziku, ali bave se i drugim stvarima.

Željko Vasić ATA Images/Antonio Ahel

– Andreja je išao na gitaru, ali je on nova generacija klinaca koji se bave programiranjem. Već sada se bavi time. Moja deca će imati podršku ako žele da se bave muzikom, ali ja to ne forsiram, meni to niko nije nametnuo.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike