Džordž Kluni je siguran: Od moje veridbe nema gore!

06.12.2020

11:40 >> 13:20

0

Glumac je ,,goreo u paklu skoro pola sata, dok advokatica konačno nije pristala da se uda za njega

Džordž Kluni je siguran: Od moje veridbe nema gore!
Amal i Džordž Kluni Profimedia

Amal i Džordž Kluni jedan su od najskladnijih holivudskih parova. Otkako su se upoznali, sve je ,,išlo kao po planu”, a iako se zarekao da više neće odlaziti pred oltar (posle razvoda od Talije, 1995. godine), glumcu je trebalo oko pola godine da ,,promeni ploču”.

– Čim sam je ugledao, pomislio sam kako je lepa, duhovita, pametna… Ona je za mene verovatno mislila samo da sam mator – šalio se Kluni.

Međutim, ono čemu se nije nadao je da će tokom romantičnog čina strahovati od lomljenja kostiju!

Govoreći o toj večeri sa Elen Dedženeris, objasnio je da je dijamantski prsten sakrio u kutijicu za upaljač, kojim je Amal u jednom trenutku htela da upali sveće. Tog momenta, sve kao da je pošlo nizbrdo.

– Šokirao sam je. Klečao sam na jednom kolenu, kako bih je upitao da se uda za mene, a na odgovor sam čekao 25 minuta. Bil oje muzike, pa po tome znamo da je do njenog odgovora prošlo tačno toliko. Rekao sam joj da ne mogu da zamislim život bez nje… A onda sam morao i da priznam da, iako se nadam da će pristati, da stvarno mora to i da mi kaže jer klečim koliko klečim, a ,,prešišao” sam pedesetu i bojim se da ću kuk da polomim. Trznula se tada i rekla mi: ,,A, da!” Ma, bila je baš strašna ta veridba – otkrio je svojevremeno glumac koji je uz svoju izabranicu promenio mišljenje i kada je osnivanje porodice u pitanju.

Ostvarili su se kao roditelji u junu 2017, kada je advokatica rodila blizance Elu i Aleksandra, tri godine nakon venčanja u Veneciji.

Džordž Kluni jednom prilikom otkrio je i da žali što ljubav svog života nije upoznao ranije.

– Prava ljubav, poput ove sa Amal, menja iz korena. Odjednom, kao da vam nečiji život postaje važniji od sopstvenog. Sreća je pronaći pravog partnera. Žao mi je što mi se to dogodilo tek s 50, ali zato što mislim sam propustio da još više vremena provedem s njom.

Džordž Kluni Profimedia

Pročitajte još:

Kad je Džordž Kluni saznao da će dobiti blizance – sve je stalo: Uplašio sam se kao nikad pre!

Džordž Kluni nije otišao kod frizera 25 godina: Šišam se sam trimerom iz osamdesetih

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti