Sanja Kužet o negativnim komentarima na fotografije bez šminke: Nemam ništa protiv bora

28.03.2021

10:05 >> 10:07

0

Voditeljka preferira prirodnu lepotu i ne obazire se na to šta će bilo ko reći o njenom izgledu

Sanja Kužet o negativnim komentarima na fotografije bez šminke: Nemam ništa protiv bora
Copyright Sanja Kužet ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka muzičkog takmičenja „Zvezde Granda”, Sanja Kužet otkrila je tajnu svog savršenog izgleda, ali i pojedinosti o porodici i suprugu.

Sanja otkriva da je i te kako fizički aktivna i da je to jedan od preduslova za dobru liniju i kondiciju.

– Pa tri muškarca u kući, sport, sport i samo sport. Mislim, ne mogu onda da odem i da igram balet. Mislim, mogu i to, ali moram da im se pridružim. Sutra će svi da odu na svoje treninge, a ja ne želim da ostanem kod kuće i da im perem bele čarape.

Voditeljka je zagovornik prirodne lepote, te tako neretko i objavi fotografiju bez šminke, a zbog jedne njene objave na Instagramu kada nije bila našminkana dobila je i prozivke, na koje se, kako kaže, ne obazire.

– Meni je to super. Znaš zašto mi je super? Zato što mi oko sija, i dokle god ima tog sjaja u mom oku ja ću biti srećna žena. Neka tumači to dalje ko kako hoće, i ko kako vidi. Nemam ništa protiv ni ove bore, ni toga što nemam trunku šminke na visini od 2.000 metara. Mislim, otišla sam da skijam sa porodicom. Šta se tamo radi na tim visinama? Uopšte nisam tip žene koja krene na manikir pa svrati da doda botoks, pa onda kad završi sa manikirom ode na masažu, a posle masaže ode da, ne znam topi masti ili šta već. Mislim, uopšte ne živim taj život. Mene ako pitate meni je ovo potpuno normalna, jedna realna slika kada žena sa 37 godina sa svojom porodicom ode da skija. Ja ne znam ni kako sam imala vremena za ovaj selfi?

Sanja uživa u ljubavi sa Nemanjom Živojinovićem, koji je bio i njena ljubav iz tinejdžerskih dana i sa njim ima dva sina. Iako savršeno funkcionišu, oni to ne pokazuju fotografijama na društvenim mrežama, i voditeljka je samo jednom objavila njihovu zajedničku sliku.

– Pa to je Nemanja Živojinović. To je možda prvi put ili neka naša zajednička fotka koju sam okačila na Instagram. To je jedina fotografija zato što mislim da nema potrebe za tim da budemo na Instagramu. Mislim, to nije njegova profesija, ovo je opet bilo nešto, možda sam se nešto bila… Ne znam ni zašto sam ovo okačila, evo sad da me pitaš. Lepi smo, možda zato. Mi smo uvek lepi, ali ne znam sad. Ne znam zašto sam ovu fotku okačila, zašto sam poklekla u tom trenutku. Nije ni važno, to je stvar trenutka i ne treba se kajati. I super što imam i njega tu, da nije bezimen – rekla je Sanja Kužet za „Mondo”.

Pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike