Put do slave i popularnosti Ognjena Amidžića nije bio lak: Prvi honorar u mom životu je bio 50 dinara

29.03.2021

19:55 >> 21:43

0

Voditelj se najpre bavio sportom, potom se oprobao u novinarskim vodama, a danas ima autorsku emisiju

Put do slave i popularnosti Ognjena Amidžića nije bio lak: Prvi honorar u mom životu je bio 50 dinara
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Voditelj Ognjen Amidžić godinama unazad je gradio svoju karijeru, a sada se može pohvaliti autorskom emisijom „Amidži šou” koja ostvaruje impresivnu gledanost. Put do popularnosti i slave nije uvek baš jednostavan, a to je slučaj i sa Amidžićem.

Naime, voditelj otkriva da je njegov prvi honorar iznosio 50 dinara, kada se bavio sportom, a kada se upustio u novinarske vode, ni tada nije bio u ništa boljoj situaciji.

– Prvi honorar u mom životu je bio 50 dinara, kada je dinar bio jedna marka. Tada sam igrao rukomet i to su mi prvo uplatili. Posle sam sam na RTS-u dobio neki honorar koji ne može ni da se objasni. Vodio sam tada emisiju „Garaža” i tada je bila inflacija i jako loša kinta. Ja sam radio pet godina na RTS-u, zapravo sam volontirao, za neke smešne pare – rekao je Ognjen Amidžić za „Toxic“.

Jednom prilikom Amidžić je rekao da je bilo voditelja koji su pokušali da kopiraju njegov radi i na taj način dostignu slavu, ali da im nije pošlo za rukom.

– Mnogi su pokušavali da kopiraju ono što ja radim, ali im nije pošlo za rukom. Naravno, svaka konkurencija bi trebalo da bude zdrava i ja tako gledam na ovaj naš posao u medijima, ali sudeći po onome što govore rejtinzi, „Amidži šou” trenutno nema konkurenciju, svidelo se to nekome ili ne – rekao je Ognjen za „Kurir”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike