Shvatio sam da je moj život bio prazan: Džordž Kluni o odluci da postane tata

30.03.2021

21:26 >> 21:55

0

Autor: D. Božović

Glumac je smatrao da mu je život ispunjen i da mu deca ne trebaju, a kada je upoznao svoju sadašnju suprugu sve se promenilo

Shvatio sam da je moj život bio prazan: Džordž Kluni o odluci da postane tata
Amal i Džordž Kluni Profimedia

Američki glumac Džordž Kluni postao je otac u 56. godini života, a mnogi su se zapitali zašto je toliko čekao. Naime, on i njegova supruga Amal su pre tri godine dobili blizance Elu i Aleksandra, a glumac je tokom gostovanja u jednoj emisiji priznao da je priželjkivao decu sa osobom za koju oseti da je ona prava. I to se i dogodilo.

Kluni je priznao da sebe nije video u ulozi roditelja dok je bio mlad, a sada kada je sazreo, to mu i te kako prija.

– Mnogim ljudima je glavni cilj u životu da postanu roditelji. Meni nije. Imao sam osećaj da imam ispunjen život i za to mi nisu trebala deca. Onda sam upoznao Amal i shvatio sam da je moj život zapravo bio prazan do tog trenutka. Tek kada sam postao otac, video sam jasnije neke stvari – ispričao je Džordž Kluni u emisiji Today.

Amal i Džordž Kluni Profimedia

Porodica i uloga roditelja ga je i te kako promenila, a glumac objašnjava da su deca dala smisao njegovom životu.

Džordž Kluni je dugo godina bio zakleti neženja, a povezivali su ga s brojnim lepoticama, a kada je upoznao svoju sadašnju suprugu shvatio je da njoj želi da se zakune na večnu ljubav što je i uradio 2014. godine.

Pročitajte još

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi