Možda sam malo subjektivan! Aca Lukas oduševljen serijom o porodici Slobodana Miloševića

30.03.2021

07:15 >> 22:02

0

Pevač je pomno pratio svaki detalj u ovom ostvarenju i istakao da je sve dočarano baš onako kako je to bilo pre dve decenije

Možda sam malo subjektivan! Aca Lukas oduševljen serijom o porodici Slobodana Miloševića
Copyright Aca Lukas ATAimages/Antonio Ahel

Prva epizoda mini serije „Porodica“ je već od prvog minuta bila pod lupom javnosti, a utisci i rekacije brojnih poznatih ličnosti koje su bile svedoci tadašnjih dešavanja polako se sabiraju. Ovo ostvarenje koje prikazuje atmosferu poslednjih 48 sati koje je Slobodan Milošević proveo sa porodicom neposredno pred izručenje Hagu, pratili su milioni gledalaca, a na pojedine scene nije ostao imun ni pevač Aca Lukas koji je bio protiv Miloševićevog režima.

Profimedia

U razgovoru za 24sedam, Lukas priznaje da zbog slobodnog vremena koje ima nije mogao da odoli, a da ne pogleda seriju potkovanu istorijskim činjenicama i snimcima, i koja je zapravo prikaz svega onoga što se dogodilo pre dve decenije kada je vlast dirigovao Slobodan Milošević.

On nam je priznao da ga je oduševila uloga Tijane Marković koja tumači lik Marije Milošević, ali i Borisa Isakovića kojem je pripao težak zadatak, da što bolje odglumi nekadašnjeg predsednika.

Promo / Porodica oznorCOBR

– Gledao sam seriju, evo jedva čekam da gledam i drugu epizodu. Inače, mislim da je sve dobro urađeno. Fenomenalni su glumci, a naročito me je oduševila glumica Tijana Marković koja glumi Mariju Milošević. Sve je veoma verno preneto, ali možda sam ja pomalo subjetkivan, zato što sam bio veliki protivnik režima Slobodana Miloševića. Do sad nisam imao priliku da gledam toliko Borisa Isakovića, osim u jednom komadu, ali ovo što sam do sada gledao, fantastično je, ma cela ekipa je odlično osmišljena i sve je preneto baš onako kako je to bilo pre 20 godina – kaže Lukas za 24sedam.

I Miroslav Ilić dan ranije rekao nam je da mu se dopada novo ostvarenje sa potpisom Bojana Vuletića. Kao neko ko je u vreme vladavine Slobodana Miloševića bio na listi SPS, pevač je istakao da je zadovoljan kako je serija napravljena.

Printscreen/ RTS

– Tek je bila prva epizoda. Što se glumaca tiče, mi smo od pamtiveka imali vrhunske glumce, pa sve do danas. To ne govorim pristrasno. O seriji je najbolje govoriti kada se završi. Vi ćete isto, verovatno kao i ja, videti neke detalje o kojima niste imali pojma. O svim tim dešavanjima u vili nisam ni ja znao. Ali, eto, vojska sve prebacuje na policiju, a policija na vojsku – ističe na početku razgovora, tvrdeći da za početak serija “nije loša”, te da je ispunila njegova očekivanja. On je komenatrisao i tužbu koju protiv autora namerava da podnese Marija Milošević.

– Njeni roditelji i ona su sastavni deo jednog istorijskog doba. Ne razumem čemu tužba – smatra Miroslav.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike