Balada Lene Kovačević „Požuri” sluša se u Turskoj

02.04.2021

19:47 >> 19:14

0

Pevačica beleži velike uspehe u inostranstvu gde se pojavila i na naslovnim stranama brojnih magazina

Balada Lene Kovačević „Požuri” sluša se u Turskoj
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Lena Kovačević je svojim glasom očarala široki auditorijum, a nakon hit singla „Cafe” pevačica je ponovo briljirala. Naime, ona je svojom baladom „Požuri” počela da beleži nove uspehe. Kako se saznaje, ova numera se od pre nekoliko dana nalazi na radiju nacionalne frekfencije JoyFM, najslušanije „Slow Music” stanice u Turskoj, a autori ove pesme su Vladimir Danilović i Darko Dimitrov.

Irina Duplevskaja

Mlada pevačica stiče sve veću popularnost u Turskoj, njeni intervjui i fotografije objavljeni su na naslovnim stranama nekoliko magazina u pomenutoj zemlji. Lena je 2020. godine postala član međunarodne produkcijske kuće Pasion Turca čiji su deo velika muzička imena.

Lenina karijera je krenula uzlaznom putanjom, a to dokazuje i najavom saradnje sa poznatim turskim izvođačem za međunarodno tržište.

Iako ima bogatu karijeru, pevačica nije zapostavila ni porodični život. Sa suprugom Veljkom Brčinom dobila je dva sina zbog čega je i te kako ponosna. 

– Strastvena sam u svemu što radim. U najobičnijim sitnicama i u ljubavi. Ne umem drugačije. Moja sreća je taj blagoslov da svoje emocije imam gde i kako da kanališem. Umem da volim i umem da budem voljena. Mislim da nam treba dar za oba u životu – ispričala je Lena jednom prilikom za „Blic”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike