Proslavio je 60. rođendan! Edi Marfi iznenadio: Ponosan sam na svoju decu što nisu holivudski kreteni

04.04.2021

08:17

0

Glumac je jasno stavio do znanja šta misli o filmskoj industriji, kojom se bavi već decenijama

Proslavio je 60. rođendan! Edi Marfi iznenadio: Ponosan sam na svoju decu što nisu holivudski kreteni
Copyright Profimedia

Glumac i komičar Edi Marfi proslavio je juče 60. rođendan, a osim što je poznat po svojim filmskim ulogama, poznat je i kao otac desetoro dece koje je dobio sa pet žena.

Edi je u braku od 2012. godine sa atraktivnom plavušom, manekenkom Pejdž Bačer, koja je od njega mlađa 18 godina. Par se upoznao još 2006. na snimanju filma “Kuća debele mame”, a otkako je uplovio u vezu s njom, vole privatnost i retko javno govore o svom odnosu. U nedavnom intervju koji je dao za “Mirror”, Marfi je rekao kako je “ponosan na svoju decu jer nisu ispali holivudski kreteni”. Dodao je i da je blagosloven jer su njegova deca “pametne, dobre i normalne osobe”. Marfi i njegova porodica vole zajedno da provode praznike, pa je tako i sad bilo za poslednju Novu godine, navode mediji.

Edi je otkrio svoj talenat vrlo rano, a bez obzira na to što je veoma popularan, bogat i omiljen među publikom, očigledno je zadržao jednostavne i prirodne stavove. Takođe, rečenicom o Holivudu, jasno je stavio do znanja šta misli o filmskoj industriji u Americi.

Rođen je u Bruklinu u Njujorku. Imao je teško detinjstvo, a o svojoj porodici je jednom prilikom rekao:

Profimedia

– Moja majka i otac su prekinuli kad sam imao tri godine, a otac je umro kad sam imao osam godina, tako da imam vrlo mutna sećanja… Žena je nožem izbola mog oca. Nikad nisam shvatio zašto. To je trebalo da bude jedan od onih zločina iz strasti: “Ako ja ne mogu da te ima, niko drugi neće” – rekao je u jednom intervjuu.

Podsetimo, u intervjuu s Kevinom Hartom za podkast „Sirius XM”, Marfi je ispričao da želi da se vrati komediji u skorije vreme, ali da još uvek nije poznato kog datuma.

– Plan mi je bio da napravim „Dolemite”,„Saturday Night Live”,„Coming 2 America”, a zatim da se vratim stand-up scenu. Onda je pandemija zatvorila sve – rekao je Marfi i istakao da će odmah po završetku pandemije koronavirusa vratiti svojim planovima.

Pre holivudskog uspeha i nastupa u „Saturday Night Live”, Murphy je bio poznat i još uvek se smatra jednim od najuticajnijih stand-up komičara.

Inače, Marfi je postigao veliki uspeh u stend-up komediji početkom osamedesetih, a njegova ploča „Eddie Murphy: Comedian” osvojio je Gremi nagradu za najbolji album godine u komediji. Nakon toga, njegov film „Sirovo” iz 1987. godine postigao je nacionalni uspjeh i ostaje najbolji film stand-up komedije svih vremena.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike