Sevićeva poziva i na „druženje na sudu", a Darka Lazića brani majka: Lorena je plakala za dedom, a ne što ju je tata ostavio!

04.04.2021

16:32 >> 17:37

0

Drama je nastala pošto je pevač, koji je nedavno preuzeo ćerku iz prvog braka od bivše supruge, navodno posle svega sat vremena sa detetom otišao u kafanu.

Sevićeva poziva i na „druženje na sudu", a Darka Lazića brani majka: Lorena je plakala za dedom, a ne što ju je tata ostavio!
Copyright Darko Lazić Printscreen ,,Premijera"

Darko Lazić nedavno je od Ane Sević preuzeo njihovu ćerku Lorenu, pa prema pisanju pojedinih medija, posle svega sat vremena s detetom – otišao u kafanu, a nju ostavio baki Branki na čuvanje. Pevačeva majka, pak, tvrdi da njen sin pre više od mesec dana nije ostavio Lorenu sa njom i „nestao na dva dana”.

Kako se navodilo, Darko je nakon provedenih sat vremena sa Lorenom u Brestaču otišao da peva, dok je njegova ćerka ostala sa bakom Brankom. Ani se tada, prema daljim navodima, nije javljao na telefon dva dana, a po dogovoru je trebalo da vrati Lorenu u Beograd, pa je pevačica htela da zove i policiju, ali je odlučila da ipak sama ode po ćerku.

Branka naglašava da je Darko čitav dan proveo s naslednicom iz prvog braka. Na izvesnu proslavu otišao je tek uveče, pa se u toku noći vratio kući, jer je i naredni dan trebalo da provede s malom Lorenom.

– Darko je proveo ceo dan sa Lorenom do uveče, u 10 sati je otišao kod prijatelja da ih ispoštuje, mislim da je u pitanju bilo rođenje deteta. Darko se sutradan vratio. Nije istina da je Lorena provela dva dana sa mnom bez Draka. On je proveo ceo dan sa Lorenom do uveče i sutradan, odnosno u toku noći kad je došao sa slavlja naspavao se i bio je sa njom – rekla je „Telegrafu” Branka, pa se dotakla i pevačevog dogovora s bivšom ženom.

Branka Lazić ATAImages/Antonio Ahel

Uprkos dogovoru, Ana jeste došla po ćerku u Brestač.

Pročitajte još:

– Ana jeste došla po Lorenu zato što je rekla Darku da je dovede u nedelju, a Darko je njoj rekao: „Neka ostane kod mene bar do ponedeljka”, jer je Ana nju pustila u subotu kod nas, a ne u petak – ispričala je Branka pa dodala da je Lorena plakala kada je saznala da joj je deda, Milan Lazić, preminuo, a ne jer ju je Darko ostavio.

– Nije tačno da je Lorena plakala. Lorena jeste malo plakala kada je saznala da joj je deda umro, plakala je 15, 20 minuta, ne znam tačno, ali smo je smirili. Mislim, velika je, shvatila je to, ali nije plakala što Darko nije tu.

Ana Sević, pošto je bila kontaktirana ovim povodom, za pomenute medije otkrila je da je njen advokat i te kako obavešten o svemu.

– Slatko se ismejah… Jao, ko sam ja da odgovaram svevišnjim bićima koji, kako rekoše, „imaju tako retku krvnu grupu, pa ne mogu da dobiju koronu”?! Zar je potrebno išta dalje komentarisati? Zaista za bilo koju njihovu izjavu nemam komentar. Ima moj advokat, koji ima sve dokaze u vidu poziva, poruka, slika, listinga, vezano za ovaj slucaj i koji će se sa akterima družiti na sudu – zaključila je Sevićeva.

Ana Sević ATAImages/Antonio Ahel

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike