Keba popularnost predvideo s 13 godina, a ženu Olju prvo je video u snu: Prepao sam se i lagao je, samo da bih pobegao!

04.04.2021

19:37 >> 19:08

0

Njen lik nikako nije mogao da smetne s uma - plave oči, kosa frćkava, lepa... I non-stop se pitao ko li je to, dok je na kraju nije upoznao, otkriva pevač

Keba popularnost predvideo s 13 godina, a ženu Olju prvo je video u snu: Prepao sam se i lagao je, samo da bih pobegao!
Copyright Dragan Kojić Keba, pintscreen „Sceniranje"

Dragan Kojić Keba tvrdi da je mnoge životne događaje predosetio, a tek zatim i istinski doživeo. O tim naznakama i uz gitaru, progovorio je gostujući u „Sceniranju”, te priznao da mu je to nekad i veoma teško padalo.

Pročitajte još:

Slavu, koju je stkao, navodi se, predvideo sa 13 godina.

– Prvi nastup sam imao u 14. godini, dobrih pet godina sam pobeđivao na takmičenjima. Moguće je da sam predvideo, desilo mi se da sam zalutao u magli i lutao sam. Krenuo sam u školu i nakon sat vremena sam došao tamo odakle sam krenuo. Bilo je tu još nekih nazaka što se tiče karijere. To su neke dimenzije koje nisu blizu realnosti. To su bili neki znakovi. Ne bih da pričam o tome. Najbolje ću odgovoriti ovako, da sam kao anoniman pevač uvek pevao – pričao je Keba.

Suprugu Olju je, dobro se seća on, prvo sanjao, pa tek onda upoznao.

– Ja sam sanjao da se ženim i probudio sam se u suzama. Kad sam video da nije istina, znaš koja sreća je bila. Ali, taj san me je „držao” do 10 dana. I taj lik nisam mogao da zaboravim – plave oči, kosa „frćkava”, lepa. I ja se sve pitam – ko je ovo. Ja ne mogu da isteram to iz glave. I kad sam zaboravio taj san, ja sam je upoznao. Njeni roditelji su bili strašno protiv toga, Olja je dosta starija od mene – nasmejao se tada pevač, koji je 24 godine, pak, stariji od svoje supruge.

Prvi izlazak, inače, dogodio im se u kafani i uz ćevape. Kada ju je malo bolje osmotrio, „vratio” mu se san.

Dragan Kojić Keba, pintscreen „Sceniranje”

– I ja sam rekao da moram da krenem odmah. Ja sam se prepao i posle smo se sreli na istom mestu gde smo se i rastali. I ja joj kažem da moramo da raskinemo, jer sam ja našao drugu devojku. Ona odmah krene da se rapituje za nju, pa sam je čak i slagao i ostalo je istorija – otkrio je on.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike