Ćerka Slađe i Đoleta se vraća na muzičku scenu: Pevačica pokrenula i novi biznis

05.04.2021

16:34

0

Denserka je svoj dom renovirala i pretvorila ga u vrtić, kojem će kasnije njena naslednica moći da se posveti

Ćerka Slađe i Đoleta se vraća na muzičku scenu: Pevačica pokrenula i novi biznis
Copyright Printscreen Youtube/Premijera

Majka i ćerka, pevačice Slađa Delibašić i Silvija Đogani za medije su otkrile kako njihov odnos funkcioniše, ali i kakve planove imaju u karijeri.

Kako trenutno vlada pandemija koronavirusa, Slađa se posvetila privatnom biznisu kojim će kasnije i njena ćerka moći da se bavi, te je kako kaže, uradila nešto za ceo život.

– Imala sam ideju da izdam svoju kuću za vrtić, to je ideja moje drugarice i onda sam rekla, pošto je Silvija završila za vaspitača, da dete da ide da radi negde drugde, bolje da napravimo kod nas i eto sticajem okolnosti izašla sam iz kuće, renovirala sve, napravila jedan lep ambijent. Imamo dosta dece, roditelji su fenomenalni, tako da i osoblje koje radi je super. Čovek treba da razmišlja o egzistenciji u budućnosti, a sticajem okolnosti, ceo život sam sa decom, po plesnim školama, imam unuku… Tako da mislim da sam napravila nešto za ceo život.

Printscreen Youtube/Premijera

Majka i ćerka su 2011. godine snimile duet pod nazivom „Unikat”, a potom je Silvija odlučila da se posveti porodici, te se kao mlada ostvarila u ulozi majke, a sada bi ponovo da se vrati na scenu.

– Ona je već davno snimila dve pesme, ima sigurno deset godina, a onda je ostala trudna i posvetila se detetu. Sada je poželela da krene tim stopama, rekla sam naravno da nije vreme sada, ali znaš kako to kod mladih funkcioniše – kaže Slađa, a potom je njene tvrdnje potvrdila i Silvija.

– Zaista želim da izgradim sebe samu, da ljudi vide ko sam ja, da se ne provlačim kroz svoje roditelje. Oni imaju svoju karijeru, a ja sada počinjem svoju, tako da želim da to skroz samostalno bude. Prvi singl izlazi krajem aprila, snimila sam dva spota i dala sam sto posto od sebe.

Silvija je priznala da joj podška majke i te kako znači, ali je otkrila i da joj zamera što je njenu naslednicu previše razmazila.

– Kao baka i majka je odlična, malo je samo razmazila moju ćerku, što joj zameram, ali opet razumem i to – ističe Silvija Đogani u emisiji „Premijera”.

 
 
 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike