Bojsi brani Srbiju: Džon Čalis odgovorio glumici koja veruje da ovde ništa nije naše, „jer je zemlja nastala pre 13 godina“!

06.04.2021

19:05 >> 17:12

0

Zvezda serije Mućke istakla je da se uopšte ne slaže sa Elizabet Olsen, koja je javno rekla da nema razloga da neko poseti našu zemlju

Bojsi brani Srbiju: Džon Čalis odgovorio glumici koja veruje da ovde ništa nije naše, „jer je zemlja nastala pre 13 godina“!
Copyright Džon Čalis Profimedia

Britanski glumac Džon Čalis, kog su mnogi zavoleli kao Bojsija iz čuvenih „Mućki”, odgovorio je putem Tvitera američkoj glumici Elizabet Olsen, koja je nedavno u jednom intervjuu izjavila da nema razloga da bilo ko poseti Srbiju. On je naglasio da se, kao neko ko je posećivao našu zemlju i rado bi joj se ponovo vratio, sa njom uopšte ne slaže.

– Istražio sam Srbiju i vratio se po drugi put. Beograd je uzbudljiv grad, istorija i arhitektura su fascinantni, a ljudi veoma gostoljubivi – poručio je on.

​Podsetimo, Olsenova je u emisiji „Keeping secrets“, između ostalog, govorila o snimanju filma u našoj zemlji, pa tada rekla da niko ne treba da  poseti Srbiju. Na reagovanje voditeljki da ih u tom trenutku gledaju milioni Srba, pokušala je da se „opravda”, ali tek to joj nije pošlo za rukom.

– Veoma je interesantno mesto. Snimali smo tamo šest dana nedeljno i imali samo jedan slobodan dan. Posebno je interesantno što tamo ništa nije njihovo, jer je zemlja nastala tek pre 13 godina. Oni su kombinacija svih onih koji su vladali njihovom zemljom pre toga – ispričala je ona, i tako pokazala da za više od četiri meseca boravka u Srbiji nije naučila ništa o istoriji zemlje.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike