Luksuzan život trudne Jelene Bin Drai! Vodi brigu o troje dece, kao i šest kompanija: Ovo je ključ mog uspeha!

05.04.2021

19:35 >> 18:56

0

Proslavljenoj misici život se u potpunosti promenio pošto je upoznala, a onda i ušla u brak sa arapskim biznismenom Saidom, s kojim je i osnovala porodicu

Luksuzan život trudne Jelene Bin Drai! Vodi brigu o troje dece, kao i šest kompanija: Ovo je ključ mog uspeha!
Copyright Jelena Bin Drai ATAImages/Antonio Ahel

Bivša srpska manekenka i misica, te modni dizanjer, Jelena Jakovljević Bin Drai, rođena je 16. maja 1979. godine u mestu Žabalj pored Novog Sada. Studirala je arhitekturu, ali je nije privela kraju. Ima, pak, završene magistarske studije ekonomije, piše „Biografija”, ali je karijeru isprva gradila kao misica. Među 10 finalistkinja na takmičenju za „Elite Model Look” našla se 1997, a godinu kasnije proglašena je za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti, te Mis interneta. Ušla je u istoriju – jer je osvojila tri od pet titula na jednom izboru.

Jelena je proputovala, čini se, čitav svet, a kratko vreme živela je u Italiji. U Dubai je 2001. došla kao jedan od prvih supermodela u regionu, a osam godina kasnije – dobila priznanje za poslovnu ženu godine. Vlasnica je velikog lanca kozmetičkih i spa centara i, osim modom, bavi se i humanitarnim radom.

Za „Ženu privrednika godine Srednjeg Istoka“ nominovana je 2013, a na ostrvu Palma je, inače, otvorila polikliniku „Al Das“ i obdanište koje je namenjeno visokom staležu koji tamo živi.

Privatnost

Jelena i arapski biznismen Said Bin Drai upoznali su se 2003. godine. Njegovo bogatstvo procenjuje se na dve milijarde dolara. „Na ludi kamen” su stali 2008. u Dubaiju, okruženi s 300 zvanica. Dve godine kasnije dobili su ćerku Asju, 2011. sina Hilala, a 2013. sina Hamdana.

Jelena i Said trenutno čekaju i četvrto dete.

Inače, Jelena nikad nije podlegla estetskim zahvatima – ona tvrdi da voli bore koje ima i da želi dostojanstveno da ostari. Koristi, svakako, kvalitetne kreme, zdravo se hrani i trudi se da dovoljno spava.

Tipičan dan

Jelena je jednom prilikom ispričala da joj tipičan dan izgleda tako što kad ustane, odveze decu u školu i obdanište, odradi po jedan sat poslovnih obaveza u svakoj firmi koju poseduje (obdaništu, salonu lepote, medicinskoj klinici, salonu „Jelena”, baru…) Zatim, prenosi „Stil Kurir”odlazi po decu, ide kući, odmara, igra se sa naslednicima, pliva, čita, gleda televiziju, pojavljuje se na društvenim događajima, te izađe sa mužem. Podizanje dece joj je izuzetno olakšala kućna odgajateljica i otkad ima nju uspela je da povrati normalan ritam.

– Savršena organizacija ključ je mog uspeha. Na početku je bilo drugačije, imala sam jedno dete i jedan posao, kasnije dvoje male dece, jednu bebu i šest kompanija. Nemam drugu mogućnost nego da budem savršeno organizovana. Tri dana posvećena sam isključivo poslu, dok je ostatak nedelje rezervisan samo za porodicu. Tada „na scenu” stupaju menadžeri, a ja provodim vreme sa Saidom i decom, na plaži, brodu ili porodičnom imanju. Na sreću, imam odličan tim u koji imam apsolutno poverenje. Oduvek sam bila radoholičar i opcija da budem samo domaćica u mojoj glavi nikada nije postojala. Često radim i posle ponoći. Više niko nije iznenađen kada u dva ujutru od mene dobije mejl – otkrila je jednom prilikom Jelena.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike