Tragična bivša ljubav Bekvalčeve: Prošlo je više od 20 godina otkako je arhitekta s kojim je bila poginuo na motoru!

06.04.2021

21:35 >> 06:58

0

Pevačica je teško podnela njegovu smrt

Tragična bivša ljubav Bekvalčeve: Prošlo je više od 20 godina otkako je arhitekta s kojim je bila poginuo na motoru!
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Buran ljubavni život Nataše Bekvalac oduvek je zanimala domaću javnost. Još od 1988, kada se na letovanju zaljubila u Lolu Lakovića pa otišla od kuće i započela zajednički život s njim, pa sve do danas, brojni detalji njenog emotivnog života koji su isplivali često se i spominju.

Ono što je malo poznato je da joj se posle turbulentne veze, kada se „otrgla kontroli strogih roditelja”, pa ipak vratila u rodni grad, dopao jedan student arhitekture, koji nije bio poznat javnosti. Od njihove romanse prošlo je i više od 20 godina, kao i od tragičnog događaja koji je usledio. Naime, prema pisanju „Biografije”, mladić je poginuo vozeći motor, a kako su kasnije domaći mediji pisali – tada tek punoletni P. A. na istom se često vozio i s Natašom. Pevačica nije bila u vezi sa njim kada je preminuo, ali ju je njegova smrt svakako pogodila. Ona je tada, inače, snimala svoj prvi album, a njeno srce je od 2000. nekoliko godina pripadalo „kralju šećera”.

Nataša Bekvalac ATAImages/Antonio Ahel

Ono što je mnogima posebno „zapalo za oko”, je to što je samom igrom sudbine Natin prvi suprug Dača Ikodinović takođe doživeo stravičnu nesreću na svom dvotočkašu. Na svu sreću, preživeo je. Proveo je, međutim, mesec dana u veštačkoj komi i imao je, pisalo se, dvesta intervencija na desnoj ruci. Bekvalčeva se u to vreme bila gotovo u potpunosti povukla iz javnog života i sve vreme je provodila uz njega.

– Jedino zbog čega se žena i ja svađamo jesu moj motor i brza vožnja – rekao je u jednom intervjuu Danilo, dok je još bio u braku s Bekvalčevom.

Ljuba Jovanović, njen drugi suprug, kao i treći Luka Lazukić, takođe su bili ljubitelji motora.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike