Zašto je Tozovac čitavu deceniju izbegavao da ode u emisiju kod Vesne Dedić: Voditeljka u emotivnoj poruci otkrila sve (VIDEO)

06.04.2021

14:54 >> 14:48

0

Opraštajući se od velikog pevača, u javnost je iznela detalj koji je do sada malo ko znao

Zašto je Tozovac čitavu deceniju izbegavao da ode u emisiju kod Vesne Dedić: Voditeljka u emotivnoj poruci otkrila sve (VIDEO)
Copyright Foto: Mirko Tabašević

Vesna Dedić oprostila se od legendarnog Predraga Živkovića Tozovca, koji je preminuo s 85 godina, na svom Instagram profilu. Tom prilikom, otkrila je zašto on čak deset godina nije želeo da joj dođe u emisiju, te istakla da je to što je ponekad bila u prilici da ga sluša do zore njen veliki emotivni kapital.

– Poslednji pozdrav iz „Balkanske ulice”… Od 2002. do 2012. kada bih ga zvala u emisiju govorio je: „Ja trideset godina gradim imidž lepog Toze, a tebi je toliko loše svetlo u emisiji da neću da dođem” – počela je ona.

Pročitajte još:

Zatim, objasnila je da je Tozovac bio takav talenat, da je i kada je gostovao, emisija snimana iz dva dela.

– Kada mi je Tijanić odobrio studio i bolju rasvetu, Tozovac je došao i toliko divno pričao i pevao, da smo snimili „Balkanskom ulicom” iz dva dela. Imala sam čast da ga ponekad, kao posle promocije romana „Zagrli me”, slušam do zore i to je moj veliki emotivni kapital. Tozovac je ostavio trag u beskraju u istoriji duha zemalja bivše Jugoslavije i napustio ovaj svet svestan da je jedan od najvećih i najvoljenijih – poručila je voditeljka i spisateljica.

Podsetimo, Predrag Živković Tozovac preminuo je u 85. godini. Prema saznanjima 24sedam, iz KBC „Dragiše Mišović” bio je otpušten u petak, a zatim je hitno primljen na VMA u nedelju, jer mu se stanje pogoršalo. Tada, bio mu je izuzetno nizak pritisak i nije skoro ništa govorio, a pluća su mu bila u veoma lošem stanju. Prema rečima izvora 24sedam sa ove klinike, pevačka legenda je intubiran i tada mu se povratila svest. U želji da ga spasu, te da bi osoblje proverilo njegovo stanje svesti, pustili su mu i njegove pesme, koje je odmah prepoznao.

Učinjeno je sve, ali je ubrzo usledila i reanimacija. Na veliku žalost Tozovac je, prema tvrdnjama našeg izvora, preminuo pet minuta posle ponoći, 6. aprila.

Počitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike