Drema za prljavim stolom, peva u srči do kolena i hoće da bude zvezda?! Zmijančeva koleginici nije predviđala svetlu budućnost

07.04.2021

07:15 >> 11:12

0

Duboko je verovala da nema konkurenciju, niti da bi iko mogao da je baci u drugi plan”

Drema za prljavim stolom, peva u srči do kolena i hoće da bude zvezda?! Zmijančeva koleginici nije predviđala svetlu budućnost
Copyright Vesna Zmijanac ATAImages/M. M.

Vesna Zmijanac svojevremeno je napravila veliku pauzu u karijeri, kada je ostala u drugom stanju. Međutim, nije se plašila da će bilo ko moći da joj „zauzme mesto”. Pevačica je duboko verovala da i nema konkurenciju, a prema pisanju domaćih medija od pre trideset i kusur godina, posebno nije videla Snežanu Đurišić kao nekoga ko bi mogao da je „baci u drugi plan” i uprkos tadašnjim navodima o njenom velikom talentu.

Pročitajte još:

– Dobre su to pevačice (Dragana Mirković, Snežana Savić, Snežana Đurišić), ali nisu one moja konkurencija. Posebno je zanimljiv slučaj Snežane Đurišić. Ona je osvedočeno dobra pevačica, ali nikada neće postati zvezda. Nema šanse, jer u svakom srpskom selu mogu da je vide i čuju na svakih deset dana u nekoj šatri gde peva na svadbi ili vašaru. Kakva to može da bude zvezda kada je svima na dohvat ruku i očiju. Gledaju je kako drema za prljavim stolom, razmazane šminke, kako gaca od šatre do šatre. Ja sam, takođe, imala tu etapu u pevačkoj karijeri dok sam bila estradni pripravnik. Ali, to je za mene davno prošlo vreme. Snežana peva 17 godina, ima 30 i kusur i još hoće da postane zvezda pevajući u srči do kolena. Smešno – izjavila je za domaću štampu 1989. Vesna, pa zatim i objasnila zašto nema šansi da ona zapeva pod šatrom.

– U principu ne. Da zapevam, to je onako prijateljski, bez honorara. Ako neko hoće stvarno da mu pevam na svadbi ili vašaru, moraće da spremi dve stare milijarde i to samo za jedno veče! Pošto niko nije lud da me toliko plati – znači nema šanse da pevam pod šatrom.

Snežana Đurišić ATAImages/Antonio Ahel

Sa druge strane, razmišljajući o svojoj budućnosti, maštala je o životu s puno dece i daleko od estrade. Imala bi, navodilo se, neki mali biznis koji bi joj omogućavao lagodniji život, a ona bi s užitkom i sa strane posmatrala – nove zvezde koje bi se rađale.

– Ta vrsta sujete kod mene ne postoji. Smatram da žena posle četrdesete godine ne treba da se bavi estradom, bez obzira kako se oseća i kako izgleda. Zato ću se ja u to vreme povući i bez malo ljubomore gledati nove zvezde, jer znam koliko truda treba uložiti – rekla je ona tada „Saboru”, pa nastavila: Niko nije postao zvezda bez mnogo žrtvovanja i mukotrpnog rada. Poštovaću i te buduće zvezdice, a deci ću pokazivati video-trake sa mojih koncerata i novine sa mojim velikim intervjuima – planirala je Vesna.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike