Advokat Mirjane Antonović: Miroslav Ilić ne mora da uradi DNK ako ne želi, sud će doneti odluku

08.04.2021

13:35

0

Prema rečima zastupnika Antonovićeve u ovom slučaju ključni su svedoci koji znaju da su pevač i ona bili zajedno pre tri decenije

Advokat Mirjane Antonović: Miroslav Ilić ne mora da uradi DNK ako ne želi, sud će doneti odluku
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Mirjana Antonović danas se pojavila sa sinom Devinom na ročištu u Palati pravde kako bi dokazala da je on naslednik pevača Miroslava Ilića sa kojim je Mirjana bila pre 30 godina u vezi. Prema rečima advokata Antonovićeve pevač se nije pojavio na suđenju, što je njegovo legitimno pravo i takođe on može i da odbije da uradi DNK test ukoliko to ne želi.

Mirjanin advokat je za predstavnike sedme sile otkrio detalje ročišta i naglasio da su svedoci ključni u ovom slučaju i da pevač nije dužan da uradi test očinstva.

ATAImages

– Sud će doneti odluku, a da li će biti u našu korist, to ne znam unapred… Očekujem da se postupak završi i sud donese presudu. Miroslav ne treba da se pojavi, ukoliko ne želi, ukoliko ne želi, on neće dati DNK, ali postoje svedoci koji su bili prisutni tokom njihove veze – rekao je advokat Mirjane Antonović za medije.

Inače, Mirjana je ranije za medije govorila da je njen sin bez ikakvog razmišljanja priložio svoj DNK kada je primio sudski nalog, dok je to pevač odbio.

– Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovde još uvek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava celokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove – ispričala je Mirjana Antonović za Kurir.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike