Lukas uzvratio Čedi Čvorku na pretnju da će se obračunati na sudu: Nebitan je, doći će moji advokati!

09.04.2021

18:00 >> 17:57

0

Aca je u intervjuu za 24sedam ispričao da Čvorak ne može da mu napravio problem i da ukoliko dođe do obračuna, to će sve odraditi njegovi zastupnici

Lukas uzvratio Čedi Čvorku na pretnju da će se obračunati na sudu: Nebitan je, doći će moji advokati!
Copyright 24sedam/ATAImages

Medijski rat Ace Lukasa i Čedomira Rajičića, poznatijeg kao Čeda Čvorak se zahuktava. Nakon što je Lukas izjavio da je frontmen grupe Luna ne radi već dve decenije i da nema osnovu da traži finansijsku pomoć države, Čvorak mu je izvratio pretnjom da će sravnati neraščišćene račune na sudu ukoliko još jednom iznese neistinu o njegovom radu i karijeri.

Povodom ovoga, ekipa portala 24sedam kontaktirala je Lukasa kako bismo saznali da li ga je ova izjava Čede Čvorka poremetila i kako će reagovati ukoliko tekstopisac sprovede svoje reči u delo.

– U svemu što sam ja juče izrekao, Čeda je samo jedna mala rečenica u mojim mislima i svemu što sam rekao. Nemam šta da komentarišem tog gospodina. Ja sam u svojoj izjavi samo protrčao pored njega. Nebitan je, u celokupnom dijapazonu o kojem sam pričao. Sigurno se nećemo videti na sudu, jer će doći moji advokati, ja nemam šta da se gledam sa njim. To je samo jedan mali deo svega onoga što sam ja rekao, a mislim da je ono što sam ja juče rekao mnogo bitnije nego što sam izjavio da Čeda Čvorak ne radi 20 godina. Ja da imam problema zbog Čede Čvorka? Pa ja sam njega spomenuo, jer sam igrom slučaja zapamtio ko je on, iako sam mogao da ga zaboravim – izjavio je Aca Lukas za 24sedam.

ATAImages/ Antonio Ahel

Podsetimo, Lukas je istakao da brojne kolege koje imaju po pet-šest stanova, zahtevaju finansijsku pomoć od države, bez ikakve osnove, pa im je tom prilikom predložio da se prihvate posla i utovaruju ugalj, na šta je Čeda burno reagovao.

– Trebalo je da kaže ime te osobe koja ima pet-šest stanova. On osporava moj rad. Istina je da se mesecima već muzičari okupljaju jer su nezadovoljni. Niko od njih nije tražio pomoć u vidu novca, ono što su oni tražili su zahtevi da rade lokali sa svim merama. To je neki njihov cilj. Premijerka je primila nekoliko ljudi koji su normalno pričali. Prva laž koju je on rekao sinoć je da sam ja organizator protesta. Ja to nisam. Drugo što je rekao da iza nas stoji politička pozadina, sramota. Svi smo rekli da to nema veze sa politikom. Treće što je rekao da smo tražili finansijsku pomoć. Ja ne znam da je iko izašao i tražio finansijsku pomoć. Onda je slagao da smo dobili pomoć, niko nije dobio pomoć, dobili su samo statusni umetnici. Nije fer da Lukas tako laže. Rekao je za mene da ja nisam relevantan. Sledeći put kada bude iznosio takve laži ja ću ga tužiti i na sudu ćemo se viđati, ti nemaš pravo da me unižavaš. Ja nisam kuče neko bez porekla. A ta rečenica njegova  za istovoranje uglja, to može samo dušmanin da izgovori, zao čovek – ispričao je Čeda Čvorak u emisiji „Puls Srbije”.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike