Sinovi nisu došli na sahranu Predraga Živkovića Tozovca! Estrada ispratila pevača na večni počinak, a od njegovih naslednika ni traga, ni glasa

10.04.2021

07:58 >> 08:07

0

Autor: D. Božović

Prijatelji i kolege čuvenog pevača su mu odali počast i izjavili saučešće njegovoj neutešnoj supruzi Mimi

Sinovi nisu došli na sahranu Predraga Živkovića Tozovca! Estrada ispratila pevača na večni počinak, a od njegovih naslednika ni traga, ni glasa
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Legendarni pevač Predrag Živković Tozovac sahranjen je juče u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a ispraćaju na večni počinak prisustvovali su supruga Emilija Mima Živković, njena ćerka Sanja i unuka Jovana, a pored užih članova porodice, prijatelja i kolegu ispratili su i brojni pevači. Ono što je svima zapalo za oko jeste da sahranu nisu došli pevačevi vanbračni sinovi.

Jedan od pevačevih prijatelja je otvorio dušu nakon sahrane, te je sa poznanicima pričao kkako jedan od Tozovčevih sinova živi u Americi i da je razumljivo zbog čega nije mogao da dođe. Sa njim je, prema njegovim rečima, Tozovac bio u kontaktu, dok sa drugim nije, pa zato niko i ne zna gde on trenutno živi.

24sedam

Inače, Tozovac sa suprugom Mimom nije imao naslednike, a malo ko u javnosti zna da je imao dva vanbračna sina, o kojima nije puno pričao.

– Imam dva vanbračna sina, ali to nije za novine. To je moja privatna stvar. Neka su oni živi i zdravi, ali moji sinovi su stvoreni slučajno. Jedan živi u Americi i on već ima sina Marka. Kamo sreće da imam sad sto Srba kojima sam otac. Bio bih najsrećniji čovek na svetu – rekao je pre devet godina pevač za Kurir.

Prema saznanjima portala 24sedam, sa starijim sinom Tozovac nije bio u kontaktu dugo, a dobio ga je sa jednom „mnogo lepom pevačicom, koju su svi jurili”. Jedna Živkovićeva koleginica (ime poznato redakciji) imala je priliku da sretne njegovog naslednika u Americi, kaže naš izvor. Tada je rekla Tozovcu da je iznenađena da otac i sin mogu da imaju identičnu boju glasa.

Izvor 24sedam ispričao nam je dalje da je Predrag drugog sina, koji sada ima oko 35 godina, dobio sa jednom bankarkom, te da je preslikan otac. Međutim, oni su se viđali, ali su im odnosi zahladneli nakon što je Tozovac saznao da njegov naslednik nije diplomirao kao što mu je prethodno rekao. To je pevača mnogo povredilo. Pre toga, Živković se sa mlađim sinom viđao na dvadesetak dana, ali je taj njihov odnos bio tajnovit, objašnjava nam izvor blizak pokojnom pevaču. Pojedini prijatelji nagovarali su Tozovca da uradi DNK analizu kako bi utvrdio da li je mlađi sin njegov. Na to je pristao i Tozovčev naslednik, objašnjava naš sagovornik, ali zbog nagovora drugih poznanika to ipak nisu uradili, jer je dete likom „isti otac”.

Podsetimo, pevača su na večni počinak ispratile kolege Merima Njegomir, Neda Ukraden, Željko Joksimović, Vera Matović, Ana Bekuta, Andrija Era Ojdanić, Lepa Lukić, Aco Pejović, Milena Plavšić, Bane Obradović i mnogi drugi. Tozovac je sahranjen uz orkestar Ace Sofronijevića i pesme „Violino ne sviraj”, a zatim su se začuli i zvuci čuvenog Tozovčevog hita „Jesen u mom sokaku”.

24sedam/Goran Sivački

24sedam

24sedam/Danica Božović

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike