Isplivala fotografija zbog koje su svi pomislili da je Rada Manojlović trudna! Pevačica se odmah oglasila

10.04.2021

13:27 >> 13:32

0

Zbog kroja haljine mnogi Radini fanovi pomislili su da je u drugom stanju, ali je ona to demantovala

Isplivala fotografija zbog koje su svi pomislili da je Rada Manojlović trudna! Pevačica se odmah oglasila
Copyright Rada Manojlović ATAImages/M. M.

Na fan stranici pevačice Radmile Manojlović osvanula je fotografija na kojoj pevačica drži ruku preko stomaka, a haljina koju je obuka se od struka širi što je mnoge navelo na pomisao da je Rada trudna.

Pevačica se odmah povodom ovoga oglasila i demantova to, te istakla da je ova slika stara četiri godine i da je haljina takvog kroja i da ostavlja pogrešan utisak.

– Ma kakvi, slika je od pre Hrista, još od 2017. ja mislim kad sam bila u Sarajevu na nastupu – rekla je Rada za Srbiju Danas.

Printscreen Instagram/rada.manojlovic

Na pitanje da li je u drugom stanju i da li je trudnoću prikrila haljinom, pevačica je kratko i jasno dala negativan odgovor.

– Ne, ne, takva je haljina – rekla je Manojlovićeva.

Podsetimo, pevačica je u dugogodišnjoj vezi sa kolegom Harisom Berković, a iako su postojale brojne spekulacije da su Rada i on okončali svoju romansku, Manojlovićeva je svaki put to oštro demantovala.

Pročitajte još

– Jesmo i ništa se nije promenilo. Ni na bolje, ni na gore. Šalim se! Mi smo status kvo – ispričala je Rada u emisiji Amidži šou, a tom prilikom je i objasnila da je osetila da nema podršku od brojnih kolega za ovu vezu, budući da je ona nekoliko godina starija od Berkovića.

– Mogu li da navedem šta su pričali? Dobro, bilo je, ne mogu sad da kažem da je meni neko u lice došao i rekao, ali sam načula, gde je ono, ona je dosta starija… Mi smo svi u super odnosima, ali su se nalazile moje koleginice koje su ga savetovale, da je on mlad, da treba da proživi. Među kolegama nismo osetili da su nas podržali – ispričala je Ranije Rada Manojlović. .

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike