Ma, hajde ti što imaš tri braka! Nataša Bekvalac tražila od majke savet, ona ju je pokosila jednom rečenicom

27.05.2024

19:02

0

Pevačica je trenutno solo, a na izjavu svoje majke slatko se nasmejala

Ma, hajde ti što imaš tri braka! Nataša Bekvalac tražila od majke savet, ona ju je pokosila jednom rečenicom
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac je poznata po tome da voli da zbija šale na svoj račun, i sa pratiocima podeli porodične snimke bez ikakvog ustručavanja.

Jednom prilikom je Bekvalčeva objavila video razgovora sa svojom majkom gde joj je zatražila savet za uspešan brak, ali nije dobila odgovor kakav je očekivala. Naime, majka Mira joj je jednom rečenicom odbrusila, ne želeći da joj se meša u život.

U okviru Instagram storija Nataša je objavila snimak ispod kojeg je napisala ,"Ćaskanje sa kevom”, a u nastavku pročitajte kako su to njih dve razgovarale o brakovima.

- Ni za brak ni van braka nemam ništa da ti kažem – rekla je majka Nataše Bekvalac.

- Pa kako, ti si u braku, možeš da nam pomogneš – bila je uporna Nataša.

- Ajde, m*rš ti što si u tri braka bila – rekla je Mira, a onda se Bekvalčeva nasmejala i više nije imala pitanja za svoju majku.

Instagram printscreen/bekvalceva
Objava Nataše Bekvalac

Podsetimo, Bekvalčeva iza sebe ima tri braka i dve ćerkice, Katju i Hanu. Prva brak, u kom je dobila prvu ćerku, nije potrajao.

Četiri godine nakon kraha prvog braka, Bekvalčeva je ponovo pronašla sreću, i to pored Ljube Jovanovića. Venčali su se na intimnoj ceremoniji u njenom stanu, samo u prisustvu kumova, a bračna sreća je trajala dve godine. U martu 2017. saopštili su da se razvode.

ATA Images/M.M.
Nataša Bekvalac

Nakon Ljube, Nataša je upoznala Luku Lazukića, IT stručnjaka, kome se Bekvalčeva septembru 2017. godine zavetovala na večnu ljubav. Njih dvoje su dobili ćerku Katju, a nakon što ga je prijavila za nasilje u porodici, sve je rezultiralo time da  su se već u oktobru 2019. godine razveli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike