Nataša Bekvalac duže bira pesme nego muževe! Pevačica ponovo sve nasmejala (FOTO)

27.05.2024

11:58

0

Kaže kako je maksimalno posvećena kako poslu, tako i svojim ćerkama

Nataša Bekvalac duže bira pesme nego muževe! Pevačica ponovo sve nasmejala (FOTO)
Nataša Bekvalac - Copyright 24sedam / V. M.

Nataša Bekvalac vodila je buran ljubavni život. Iako je, kako kaže, trenutno solo, njeni prethodni ljubavni odabiri završili su se neslavno.

Na društvenim mrežama često se zbijaju šale na račun pevačice i njena tri braka. Dok Bekvalčeva i sama daje izjave koje se ponekada prepričavaju, objavljuje i tuđe fazone.

- Nataša Bekvalac duže bira pesme nego muža. Zato joj i traju duže nego brakovi. Samo lagano, Nati - glasi jedna objava na Iksu, a Nataša je istu podelila na svom profilu.

- Definitivno istina - dodala je Bekvalčeva.

Printscreen/Instagram/bekvalceva
 

 

Mediji su ispratili svaki Natašin odnos, a prvi put je stupila u brak sredinom dvehiljaditih godina sa Danilom ikodinovićem. Iz ovog braka par je dobio ćerku Hanu, a sa bivšim vaterpolistom je u kontaktu najviše zbog deteta. 

Pevačica je nakon veze sa manekenom Vladom Vuksanovićem uplovila u bračne vode sa bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem. Posle ovog razvoda, udala se za Luku Lazukića i sa njim dobila ćerkicu Katju.

ATA Images/M.M.
Nataša Bekvalac

 

Podsetimo, Bekvalčeva je nedavno opisivala kako vaspituje decu.

Ja sam u roditeljstvu sama. Ta uloga mi je najvažnija kao i svakoj normalnoj ženi. To je energija koja te poprilično obuzima. Maksimalno sam posvećena i poslu koji radim već 20 godina na vrhunskom nivou. To su dve stvari koje me ispunjavaju i obuzimaju. Muskarac mora biti magičan da bih mogla da ga uglavnim u svoj raspored. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike