Tea Tairović o avionu koji je dečko navodno poslao po nju i sujeti na estradi: Muškarci su postali takve strine, da je to strašno!

11.04.2021

17:21 >> 17:13

0

Pevačica se odmah za detaljima iz emotivnog života dotakla i posla, pa otkrila kako je doživljavala otrovne strelice i od kolega, ne samo od koleginica

Tea Tairović o avionu koji je dečko navodno poslao po nju i sujeti na estradi: Muškarci su postali takve strine, da je to strašno!
Copyright Tea Tairović ATAImages/Antonio Ahel

Tea Tairović nedavno se našla u žiži javnosti pošto se pročulo da je njen dečko poslao avion po nju, kako bi otišla u Tursku da provede neko vreme s njim. Progovorivši zato javno o svom emotivnom životu, rešila je da ipak ostane misteriozna i „ne razbija iluziju”, kakva god ona bila.

– Sad ja ako kažem „jeste” – razbiću iluziju, ako kažem „nije” – opet ću razbiti iluziju. Tako da, ja i dan-danas neću da kažem da li je to istina ili nije. Padobran neki. Poslao je padobran po mene – rekla je na to Tea za „Mondo”, pa zatim otkrila i da li ima dečka.

– Svaki put kad dođem ovde pričam drugačiju priču. U jednom momentu sam srećno zaljubljena i imam dečka, sve je super. Sledeći put kad dođem nemam dečka, niko mi se ne udvara. Trenutno ovo mi je period kada uživam sama, pa sad videćemo sledeći put kako će biti.

Ovom prilikom, pevačica je prvi put otvoreno progovorila i o sujeti na estradi, pa iznenadila odgovorom – da su na nju više ljubomorni muškarci, nego žene.

“Doživljavala sam neke onako „otrovne strelice” od nekih koleginica, ali mogu reći i od kolega, jer su muškarci postali, sad mislim bez uvrede… Muškarci su postali takve strine, da je to strašno! Sad odemo na neki nastup, zajednički i, on čim vidi da sam ja napravila bolju atmosferu, da ljudi bolje reaguju na mene, onako je sav… Gleda me ispod oka – objasnila je Tairovićeva.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike